Hur man målar plastdelar

Målning plast fordonsdelar själv är inte svårt, men du måste ha en grundläggande kunskap om det fordon som du arbetar på och en grundläggande kunskap om färg. Om du använder fel typ av färg på fordonets delar kan du skada den del eller lack kan bli dåligt. Måleriet är i grunden en universell process oavsett vad du målar och det finns bara ett fåtal sak som du måste göra när det gäller förberedelser. Saker du behöver
tvål och varmt vatten
Spray färgprimer
Sprayfärg
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla plastdelar du vill att måla och placera dem på en ren och torr yta.
2

Rengör alla plastdetaljer grundligt med varmt vatten och tvål. Rengör båda sidor av plastdelen och låta plastdetaljer till helt torra.
3

Spray akryl sprayfärg primer på båda sidor av plastdetaljer. Låt primern torka och upprepa två gånger till. Plastdetaljer behöver minst tre lager av primer på dem. Låt de plastdelarna torka helt i ca fyra timmar i en ren dold behållare.
4

Måla plastdelen med akryl sprayfärg. Använd klämmor och tråd att hänga på plastdelen i luften och sprayfärg plastdelen ca 6 till 8 inches bort från plastdelen. Upprepa detta steg tre gånger för att ge den plastdelen fyra lager färg.
5

Låt plastdetaljer torka i 24 timmar i en ren dold behållare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83928.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.