Hur man installerar Glasfiber Skärmar

Ändra utseende på din bil genom att installera glasfiber fendrar. Glasfiber skärmar ofta håller längre än plast fendrar och är lättare att reparera i händelse av en olycka. Dessa instruktioner gäller för både fram-och bakskärmar. Saker du behöver
Tänger
Märkpenna
Drill
1/4-tums borr
Glasfiber fender
Dammask
Goggles
Ratchet set
Visa fler instruktioner
1

ta bort originalet fendrar från sidan av bilen genom unbolting stötfångaren och sedan unbolting framskärmarna från sidorna av de främre hjulhusen. Behåll all hårdvara, men du kan kasta de ursprungliga fendrar eller sälja dem. Koppla strålkastarna från bilen genom att koppla loss kablarna från strålkastarna med tång.
2

Håll glasfiber framskärm mot sidan av bilen. Markera placeringen av bultarna kärnstöd mot sidan av fender med märkpenna. Vissa glasfiber fendrar har bucklor i sidan där de ska passa bultarna.
3

Sätt på en ansiktsmask och ögonskydd. Placera fender på en stadig yta och håll den stadigt med vänster hand. Borra 1/4-inch-wide hål i de markerade områdena på fender hela vägen genom fendrar.
4

Placera fender tillbaka mot bilen och skruva de centrala bultarna till fender hand . Stäng huven på bilen för att se till att huven inte skrapa mot stänkskärmen. Öppna och stänga dörrarna för att se till att fender inte skrapar mot dem heller. Justera placeringen av fender som behövs.
5

Montera strålkastare tillbaka framför fender med en spärr. Dra åt bultarna. Kontrollera att säkerställa fender ligger an mot strålkastaren och det finns inga stora luckor. Justera placeringen av fender vid behov.
6

Dra åt bultarna core fender med spärr när placeringen är säker och anpassats. Re-borra några hål om fender måste placeras annorlunda.
7

Upprepa processen för andra fender. Re-bult stötfångaren på framsidan av fordonet om du var tvungen att ta bort den för att komma till fendrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85074.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.