Information om High Performance tändstift för en 2000 Mercury Grand Marquis

tändstift en kritisk och ofta förbisedd komponent för motorns prestanda. Högpresterande tändstift ger inte bilen ett sportigt utseende eller ljudet, men de kan förbättra hästkrafter och bränsleekonomi genom att förbättra förbränningen av bränslet. För 2000 Mecrury Grand Marquis, skulle nyare tändstift vara ett bra val om tändstiften har aldrig ersatts. Överväganden

Innan du installerar tändstiften i 2000 Mercury Grand Marquis, bör du kolla instruktionsboken för att se om den rekommenderar ett visst material för tändstiften. I fråga om detta fordon, anger att bruksanvisningen inte ett material för tändstiftet, så länge som den har en lucka mellan 0,052-0,056 tum. När du köper tändstift för detta fordon, se till att gapet i nya tändstift faller inom detta intervall. Addera Standard Tändstift

Standard tändstift är oftast gjorda med en koppartråd och klarar motorns krav kallstarter, stadskörning och den höga värmen i landsvägskörning. Dessa tändstift är billiga och finns tillgängliga på nätet och på många bildelar butiker.
Platinum

Platina har ett antal fördelar jämfört med vanliga koppar gnista pluggar. Första har platina en högre smältpunkt än koppar vilket innebär att trådarna i pluggen kan vara mindre. Mindre kablar ger en bättre gnista. Andra motstår platina korrosion och att de inte behöver bytas så ofta som lager tändstift. Detta innebär ökad prestanda över en längre sträcka. Dock är inte alla platina tändstift göras med lika mängder av ädelmetall. Vissa platina pluggar bara har en liten spets av platina på elektroden. Generellt pluggar dyrare platina gnista har mer platina i dem.
Iridium

Iridium är ett annat val för pluggar prestanda gnista. Iridium är allmänt accepterat att bli nästa avancemang från platina som det har en extremt hög smältpunkt och är mycket starkare än platina. Iridium pluggar är dyrare än platina eller koppar tändstift. Men eftersom iridium är så mycket starkare än platina eller koppar, det brukar inte behöva bytas ut nästan lika ofta som de övriga metallerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95986.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.