Lägga till D Rings din Jeep JK

Lägga D-ringar till din Jeep Wrangler JK kommer att öka mångsidigheten hos din bil . D-ringar är ett billigt sätt att lägga till en dragkrok . D-ringar kan användas för att dra fordonet när fastnat medan off road . D-ringar är ofta monterade på framsidan av fordonet, men kan monteras på baksidan samt. Flera företag erbjuder D - ring kit som kan installeras själv . Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
Visa fler instruktioner
1

Placera mittsektionen följer med kitet på stötfångaren på din Jeep JK . Den centrala delen är en metall surround och är placerad på den främre stötfångaren . Den är formad att passa över den övre delen av stötfångaren. Mittsektionen är att monteras på mitten av stötfångaren. Mittsektionen hängslen stötfångaren för extra stress D-ringar kommer att lägga .
2

Placera D-ringar på plats på mitten där hålen finns . Det kommer att finnas fyra monteringshål på varje sida av den centrala sektionen . Det är där D-ringar måste monteras .
3

Sätt skruvarna i D - ringen , genom mittdelen och in i jeep ramskena . Varje D-ringen kommer att ha fyra bultar. Det blir totalt åtta bultar .
4

Dra åt bultarna med en Ratchet och uttag i en medurs .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84170.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.