Hur man installerar Automobile uppvärmda säten

När kylan hits Det finns inget bättre än den varma komfort uppvärmda säten på din bil till jobbet, skolan eller på stan. Installera uppvärmda säten i din bil kan göras enkelt med hjälp av några eftermarknaden värmedynor särskilt utformade för bilar. Med några kreativa ledningar tekniker och grundläggande fordonsindustrin verktyg du kan vara på väg att värma platser på nolltid. Saker du behöver
Stolsvärme kit
Saxar
brukskniv
borrmaskin
Spetstång
Automotive verktyg
Visa mer Instruktioner

1

Öppna huven och lossa de röda och svarta kablarna från batteriet.
2

Lossa sitsen från fordonet. Framstolarna har ett lock runt sätesskenorna som måste dras av för att ta bort de fyra bultarna som håller stolen i. Tips ryggstödet och ta bort kabelhärvan inkopplingen.
3

Ta bort sadeln från fordonet och flytta det till en ren och öppen arbetsplats. Ta bort eventuella klädslar som har installerats.
4

Ta bort hog ringar som vanligtvis används för att hålla klädsel på plats på undersidan av sitsen. Dessa är ståltråd klipp insvept i en cirkel som kan tas bort med hjälp av nål-tång. Släng klippen.
5

bort skruvar eller clips som håller sidopanelerna på plats. Ta bort skydden på sidopanelen.
6

bort clips eller fästelement som håller tyget runt sitsen på plats. Vänd stolen upp och ned och ta bort klädseln. Ta bort eventuella trådstyrningarna i sömmarna mycket noggrant. Fortsätt upp på baksidan vid behov.
7

Installera värmeelementen enligt de tillverkarens anvisningar. Du kan behöva skära hål så att ledningsnätet passar under sätet. Plocka platser för de delar som inte stör de punkter klädsel fastsättning, sensorer åkande, bälten eller krockkuddar kompletterande begränsningar. Se till att sadeln ligger slät och platt så den åkande inte känner rynkor.
8

Sätt sittunderlag tillbaka på plats. Sätt tillbaka locken sidopanelen och knoppar eller handtag. Fäst ledningsnätet till botten av sätet.
9

tillbaka sätet i fordonet. Dra kablaget riktat som med tillverkarens anvisningar. Montera omkopplarna. Den sätesvärmare måste vara ansluten till en elektrisk krets som är på endast när nyckeln är i körläget. Testa stolen och upprepa proceduren för de andra. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86946.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.