Hur Shave en baklucka handtag

Rakning en baklucka handtag på en lastbil ger bakänden en ren, enkel look. En rakade bakluckan handtag är ett tecken på en egen lastbil och kan räkna till positiva punkter i en anpassad truck show. Handtaget kan rakade och slutade av lastbilen, särskilt om trucken inte används för dragande något, eftersom bädden fortfarande kan nås. Om bakluckan behöver för att fungera, kan en baklucka handtag flytt kit kan användas för att flytta handtaget på andra håll. Detta kan göras efter rakning bakluckans handtag. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
bakluckans handtag rakning kit
Welder
spackel
Grinder
180 och 400 grit sandpapper
Spray primer
Sprayfärg
Visa fler instruktioner
1

Använd ett Ratchet och uttag för att ta bort bakluckan handtaget från trucken. Det finns tre bultar på insidan av bakluckan som medge handtaget ska tas bort.
2

Grind färgen bort kanterna av hålet efter bakluckan handtaget. Grind färgen upp till 3 eller 4 inches från kanterna på hålet. Detta är så svetsarna och spackel fäster ordentligt, eftersom de inte kommer att följa den gamla färgen. Addera 3

Placera metallfyllmedlet plattan över hålet på bakluckan. Den filler plattan ska passa exakt om rätt kit beställdes för din specifika lastbil. Svetsa plåten på plats längs fogen med små svetsar avstånd flera inches isär. Svetsa inte på ett ställe för länge så att metallen inte är skev. Svetsa tills hela sömmen svetsas stängd. Låt svetsarna svalt i 20 minuter.
4

Slipa svetsarna tills de är släta med bakluckan. Täck dem med spackel och låt det torka i 30 minuter.
5

Slipa filler smidigt med 180 sandpapper. Sömmarna bör inte längre vara synlig och ytan ska vara helt slät. Spraya hela området av sömmarna, spackel och ren metall med ett tjockt lager grundfärg. Låt primern torka i 30 minuter. Slipa grundfärgen jämn med 400 sandpapper.
6

Spray fyra eller fem tunna lager färg över grundfärgen. Håll rockar tunna för att undvika körningar i färgen. Låt färgen torka i fem minuter mellan varje lager. Vänta fem eller sex timmar innan du hanterar området.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86480.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.