Hur man installerar en LED-ljus bar på en Dodge Dakota

Dodge Dakota pickup lastbilar kan rymma ett bakre LED-ljus bar monterad under bakluckan. Detta ljus bar används som komplement till de bakre bakljus i alla funktioner: parkeringslykta belysning, bromsljus, blinkers och med vända belysning. Den genomsnittliga bakgård mekaniker kan koppla en LED-ljus bar i Dakota bogsering adapter i ca 30 minuter. Saker du behöver
Kabelskalare
eltejp
Skruvmejsel
Drill
Lim
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera bogsering ljus adapternätet, om sådan finns. De flesta Dakotas har denna plugg, eller åtminstone trådarna undangömt i kroppen för denna användning, som det vanliga kabelstammen från tillverkaren. Klipp och skala dem att avslöja om en tum av core koppar.
2

Montera LED-ljus bar mellan bakluckan och bakre stötfångaren med lim och skruvar i förekommande fall. Inte alla modeller av ljus barer har hål för montering, om de ville, då de måste borras. Baren är lätt nog att pågå i år med ett starkt lim. Kontrollera att kablarna är vända sidan av lastbilen där släp adapternätet ligger. Addera 3

Wire selen till ljuset bar genom att vrida samma färg trådändarna tillsammans och täcker skarven med en liberal mängd eltejp. I vissa fall kommer ljuset baren har en fyra-stifts standard bogsering adapter redan installerat - det behöver bara vara inkopplad i selen för att fungera. Standarden kabeldragning färger är vit, brun, gul och grön, och de ska matcha Dakota pre-wired systemet.
4

testa alla funktioner i Light Bar genom att trycka på bromsen, vrida strålkastarna på, kontroll av både blinkers och sätta trucken i omvänd (om tillämpligt). Kontrollera kablarna skarvar om det uppstår problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83249.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.