Hur man gör mer hästkrafter i en 1995 Mitsubishi Diamante

The 1995 Mitsubishi Diamante var en snygg modell som, samtidigt som den sammanlagda böter bil, inte var känd för ett överskott av hästkrafter. Och även om Diamante är inte den vanligaste bil och det finns inte så många eftermarknaden delar tillgängliga för det som vissa bilar, det finns definitivt sätt att få mer kraft ur motorn. Detta kan vara så enkelt som något som en prestation intag eller mer komplexa, som ett nytt avgassystem. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

installera ett system prestanda avgassystem. Detta är en no-brainer för Diamante ägare som letar efter mer makt från sina bilar. Beståndet avgaserna är liten i diameter, vilket samtidigt bra för dämpa ljud, är inte bra för hästkrafter. En större diameter avgaser och bättre flödande ljuddämparen kommer att lägga kraft och göra motorn låter bättre också. Installation av ett nytt avgassystem är ett ganska komplicerat jobb och bör överlåtas till en professionell avgas butik om du inte har rätt verktyg och know-how.
2

Uppgradera intaget. Den Diamante s lager luft box stryper flödet av inkommande luft på väg till intaget sida av motorn. En kall luft intag (CAI) ersätter luften rutan med stor diameter rör som levererar extra kall luft till motorn. Änden av intaget har en större kon-stil filter, som också låter mer luft in i motorn. En CAI bör lägga kraft, öka gasrespons och hjälpa motorljud bättre. Avlägsna lådan lager luft där det bultar i motorrummet och koppla bort den från motorn. CAI installeras i dess ställe.
3

Ändra motorns elektronik. En föreställning datachip förändrar motorns dator så att den gör mer makt från förändringar av mängden bränsle, luft och gnista som den tar emot.
4

Supercharge eller turbocharge motorn. Detta är den teknik som används av ägare som vill ha en massiv effektökning från sina motorer. Båda dessa metoder använder en kompressor monterad till intaget (kompressor) eller till avgasröret (turboladdaren) som tvingar extra luft in i motorn. Denna omvandling kräver också förändringar i hur mycket luft, bränsle och gnista motorn blir och är en av de mer komplicerade och dyra sätt att få mer makt. Detta bör ske genom en butik erfarenhet med denna typ av omvandling.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95437.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.