Hur Pimp My Car

Under en vecka, folk genomsnitt ungefär hälften av en dag i sina bilar. För att hälften av en dag, är din bil en förlängning av din personlighet på vägen. Precis som du kan anpassa din garderob för att uttrycka dig, så också kan du anpassa din bil för att bättre visa andra förare som du är på väg. Koppleri din bil kan resultera i otaliga varianter, var och ett unikt uttryck för individualitet och personlighet. Saker du behöver
Bildelar
Bil och tillbehörskatalog
Visa fler instruktioner
1

Identifiera området för din bil som du vill anpassa. Du kan justera mekaniken att förbättra bilens prestanda, utsidan för att anpassa din bils utseende eller insidan för att göra din resa mer bekväm eller underhållande.
2

Bekanta dig med de lagar som gäller bil modifiering i din området. Ändringar såsom fönster toning och halsdukar Glasspack är olagligt på vissa ställen.
3

Ställ en budget för din anpassning jobb. Anpassa din bil kan göras genom en rad olika jobb. Det behöver inte göras i ett svep.
4

Välj att spendera dina pengar på en eller två stora anpassade arbeten såsom nya fälgar eller en ny ljudanläggning, eller mindre detaljer såsom krom dörrhandtag omfattar.
5

jämför priserna på ditt valda jobb på flera del butiker och kataloger. Använd både online och fysiska butiker och kataloger.
6

Leta området experter som kan erbjuda dig hjälp i din anpassning. Välj personer med kompetens inom det specifika jobb du har valt.
7

Samla de verktyg och utrustning som du behöver för att slutföra din anpassning jobb.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95394.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.