Hur man programmerar en Toyota Remote

Den keyless inresa fjärrkontrollen är en populär eftermarknaden alternativ på många Toyota fordon . Med möjligheten att på distans låsa och låsa upp dörrarna , pop bålen , låter överfallslarm och även starta bilen , är det nyckellösa fjärrkontroll en nödvändighet för många ägare . Om fjärrkontrollen inte köps från återförsäljare , kan det köpas självständigt och programmeras hemma enkelt , utan någon tidigare erfarenhet eller anordningar programmering . Instruktioner
1

Sitta inne i bilen och stäng alla dörrar förutom förarsidans dörr . Placera din Toyota nyckeln i tändningslåset och snabbt ta bort den .
2

Använd brytaren på dörren för att slå på strömmen lås från på till av fem gånger i rad , och sedan stänga förardörren . < Br >
3

Cycle det ser fem gånger , sätter nyckeln i tändningen och slå på tändningen och sedan ut två gånger i rad . Ta ut nyckeln efter den andra cykeln .
4

Håll låset och lås upp -knappen på fjärrkontrollen i 2 sekunder , släpp knapparna och håll låsknappen tills lås på din dörr Toyota svarar genom låsning .
5

Upprepa varje steg för alla ytterligare fjärrkontroller som du programmerar med din Toyota .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94965.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.