Hur man gör mer vridmoment och hästkrafter för en 1995 GMC Pickup

I årtionden har GMC producerat ett stort antal lastbilar, från lätta modeller till full storlek lastbilar avsedda för professionellt bruk. Oavsett om GMC truck är utrustad med fyrhjulsdrift och en stor V8 eller med en liten V6 och tvåhjulsdrift, ändringar i lastbilens luftintag och avgassystemet tillsammans med ändringar av den elektroniska styrenheten kommer att skapa betydande vinster i hästkrafter och vridmoment. Saker du behöver
Aftermarket avgassystem
luftinsugningssystemet
Performance chip
Visa fler instruktioner
1

Byt lastbilens systemet fabriken avgaser med en mer robust och bredare diameter eftermarknaden systemet. Eftermarknaden avgaser kommer att förbättra flödet av avgaser från motorn och minska den totala mottryck i avgassystemet. Båda förändringarna kommer att bidra till att öka truckens hästkrafter och siffror vridmoment. Dessutom kommer lastbilen att få en mer aggressiv och djupare avgasljud tonen.
2

Ändra truckens ECU genom att fästa en prestanda chip. Den prestanda chip kommer att ändra programvaran som ansvarar för styrning av motorns funktioner för att öka antalet hästkrafter och vridmoment. Vissa marker kommer också förändra bränsle och tändning kartor för att förbättra lastbilens prestanda. Medan ett chip kommer att öka truckens prestanda, kommer bränsleekonomin lidande som följd.
3

Byt filter fabrik luften med en eftermarknad filter eller ersätta hela fabriken luftintag med en eftermarknad modell. Antingen förändring kommer att öka flödet av kall luft in i motorn, vilket resulterar i en ökning av både hästkrafter och vridmoment. Förutom att öka hästkrafter och siffror vridmoment, den ökade luftflödet in i motorn kommer att förbättra bränsleekonomin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85620.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.