Hur man kan förbättra kraften i en BMW 325i

Om du äger en BMW 325i bil och vill förbättra kraften i bilen , det finns ett antal olika åtgärder du kan vidta för att göra det . Redan en prestanda bil , kommer BMW 325i standard med förmågan att agera snabbt och vigt på vägarna . Men med lite extra tweaking , kan prestanda förbättras ytterligare. Instruktioner
1

Byt ut luftfiltret . Luftfiltret som levereras som standard med BMW 325i kommer inte att tillåta så mycket kall luft att komma in i motorn som en eftermarknad alternativ kommer att ge . Genom att tillåta mer kall luft att komma in i motorn , kommer bilen att kunna gå snabbare , vilket kommer att öka makten .
2

Byt tändkablarna på bilen . Om tändstiftet trådarna är slitna , de ger faktiskt motstånd mot bilen när den försöker att röra sig och som ett resultat kommer att bromsa bilen . Nya tändstift kommer att ge lägre resistans och öka kraften från motorn .
3

Place tillsatsmedel i kylvätskebehållaren av 325i . Kylvätsketillsatser minska den totala temperaturen i bilen medan den rör sig och låter det gå snabbare när föraren trycker på gaspedalen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85395.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.