Hur man gör en Infinity G35 Snabbare

Den Infiniti G35 är baserad på den sportiga Nissan Z-plattform och finns som en sedan eller som en coupe. I lager form är G35 en imponerande bil tack vare sin sport fjädring och kraftfull V6-motor. Men detta är också en tung, lyx orienterade fordon. Den G35 coupé och cabriolet är bra utgångspunkter för en snabb bil som också är mycket rolig att köra. Det finns en stor eftermarknad catering till entusiaster som vill göra sina G35s snabbare. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Installera en större diameter avgaser. Detta är en av de vanligaste metoderna för att öka fordonets effekt och G35 är inte ett undantag. En större diameter avgaserna kan installeras från katalysatorn bakåt (så utsläppen överensstämmelse bibehålls), som gör det möjligt för G35: s motor att göra mer effekt, vilket i sin tur gör det snabbare.
2

Byt lager grenrör med rubriker och beståndet katalysatorer med hög flödes katalysatorer. Manifolds är relativt restriktiva tack vare deras gjutna design. En uppsättning av rörformiga rubriker kommer att få spenderas avgaser ur motorn snabbare, liksom high-flow katalysatorer.
3

Byt luften rutan med en kall luftintag. Inkommande luft kanaliseras genom en luft låda innan intaget. Luften lådan är relativt restriktiv. Byta luften rutan med en kall luftintag ger extra luft till motorn tack vare den större diametern slangen och large konen filter på utgången av det.
4

Installera en spacer intag plenum. G35: s inloppsrör volym kan förstoras med installationen av en spacer. Ju mer luft intaget plenum kan hålla, desto mer makt G35 motor kan göra.
5

Omprogrammera motorns dator. Detta är en annan vanlig metod för att göra en G35 snabbare. De lager inställningar som styr motorn är konservativa. Omprogrammering av ECU kommer att tillåta att motorn får mer luft, bränsle och utgår mer makt.
6

Uppgradera hanteringen. En snabbare bil är inte snabbare i en rak linje, men runt hörn också. En tung, lyxig bil som G35 i synnerhet kommer att ta mycket väl till en lägre, styvare fjädring och gör det möjligt att behärska snabbare.
7

Installera fälgar och däck. Byte av G35: s lager och däck med lättare eftermarknaden legeringar och klibbigare däck hjälper det hanterar mycket bättre och göra det snabbare totalt.
8

Eliminera vikt. G35 är en exklusiv lyxbil med stark utveckling och är ganska tung. Även om du inte vill gå alltför galet med viktminskning, det finns några sätt att eliminera överskott pounds och få mer fart från G35. En kolfiber huv och bål kommer att spara vikt, liksom lättare racing säten i stället för de tunga ursprungliga platserna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95519.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.