Hur konvertera en bil till Hybrid

Konvertera en gas-MATVRAK till en hybridbil är inte ett projekt för Armégrupp-hearted eller för den som söker en rimlig avkastning på sina investeringar. Kostnaden för att konvertera din bil till en hybrid drivlina liknar köpa en ny hybridbil, men mycket mer komplicerat och tidskrävande. Om du efter att släppa ut varning fast i ditt sinne, är du fortfarande intresserad av detta projekt, och många är, förbered dig på en utmaning. Naturligtvis kommer de specifika hybrid konvertering instruktioner för din bil beror på bilens märke och modell, samt din personliga körstil och krav. Däremot kan allmänna konvertering riktlinjer hjälpa dig att undvika några av de fallgropar av en hybrid konvertering oavsett bil du kör. Saker du behöver
hybridbatterier
Elektrisk motor
Hybrid generator
Kabel
Visa fler instruktioner
1

Välj rätt donator modell för din omvandling. Håll det så enkelt som möjligt. Till exempel är en manuell fyrcylindrig kommer att vara mycket lättare att konvertera än en automatisk transmission V-6. Leta efter fordon med plats för dina batterier, eftersom du kommer att behöva det. Små pickups är populära fordon för hybrid omvandlingar eftersom de är lätta och har gott om plats för batterier.
2

Bestäm vilken spänning du vill eller behöver för att leverera din hybridbil med. Till exempel ger batterierna i en Toyota Prius, en populär hybridbil, över 200 V. Anslut batterier du behöver för att uppfylla dina spänning krav i en serie krets genom att ansluta de positiva och negativa polerna på varje batteri med den positiva och negativa terminalerna på nästa batteri.
3

Installera batterierna i fordonet. Det bästa stället för att installera dem beror på din bil. En populär plats är bakom baksätet eller inne i pickup last område, om du väljer en lätt lastbil.
4

Installera en hybridbil generator för att ladda stora batterier. Kör en tråd från bilens generator till de positiva och negativa polerna på en av dina batterier. Detta kommer att ladda dina batterier när du kör och kommer att öka din fordonets räckvidd till så långt som din bensintank tar dig.
5

Installera en elmotor till bilen och anslut den till drivaxeln. Återigen kommer vilken modell du väljer beror på din bil och vad du ska använda den till. De mest populära elmotorer är serielindad likströmsmotorer.
6

Anslut elmotorn till batterierna genom att dra ledningar från motorn till de positiva och negativa polerna på en av dina batterier. Se till att din Elmotorn är konstruerad för att köras på spänningen dina batterier ger.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86704.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.