Hur Wire en Wolo Horn

Wolo horn finns som eftermarknaden tillbehör för de flesta fordon från över vägen semi lastbilar till din dagliga bil. Wolo har varit i branschen sedan mitten av nitton sextiotalet och är en stor producent av alla typer av horn, inklusive tåg horn och musikaliska horn som spelar populära låtar som Dixie eller La Cucaracha. En Wolo kan installeras som en extra horn eller kan helt ersätta bilens fabriksmonterade horn. Installationen är rättfram och kan fyllas med vanliga verktyg i en kort tid. Saker du behöver
Electric drill
1/8 tum borr
Philips skruvmejsel
Säkringsbox terminaladaptem
Visa fler instruktioner
1

Installera hornet reläet (medföljer horn kit) nära hornet kompressorn med de elektriska kontakterna nedåt. Håll reläet på önskad plats och använda en penna för att markera reläets monteringshål. Ställ in reläet åt sidan och använd en borrmaskin med en 1/8 tum borra hål i det markerade området. Fäst reläet genom att vrida på fästskruvarna (medföljer horn kit) i medurs riktning med en Philips skruvmejsel.
2

Montera ett horn knapp (medföljer inte horn kit) på önskad plats kupén med hjälp av de instruktioner som följer med tutan.
3

Anslut terminalen horn relä märkt "87" till den positiva polen på hornet kompressorn med tråden som ingår genom att trycka tråden kontakter på terminalerna för hand.
4

Anslut terminalen horn relä märkt "85" på tutan terminalen med kabeln som ingår genom att trycka trådanslutningsdon på tråden terminalerna. Anslut jordkabeln från tutan (medföljer tutan) till en metalldel på fordonets kropp under instrumentpanelen. Borra ett hål med en borr och 1/8 tum borr och fäst tråden till kroppen med hjälp av skruven.
5

Connect horn reläplintarna märkta "30" och "86" till en tolv volts kraftkälla i fordonet, såsom tillbehörsplats i fordonets säkringsdosan. Anslut kabeln kontakterna till kabeln terminalerna genom att trycka på dem för hand. Anslut den andra änden av kabeln till säkringsboxen med en säkring adapter box terminalen (tillgänglig på bildelar butiker).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83535.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.