Hur man lägger in en elektrisk fläkt på en radiator

Användning av elektriska fläktar på produktionskostnaderna bilar för motorkylning blev populär på 1980-talet. Elektriska fläktar har fördelar jämfört med de gamla remdrivna fläktar. Remdrivna fläktar körs hela tiden och använder en del av motorns hästkrafter för att driva fläkten. Detta minskar mängden effekt som är tillgänglig för att förflytta fordonet. Elektriska fläktar drivs av batteriet och bilens elsystem. Detta minskar drastiskt den mängd motoreffekt behövs för att driva fläkten. Elektriska fläktar kan också slås på och av efter behov. Installera en elektrisk fläkt är en bra investering. Innan du gör det, måste du ta bort den gamla fläkten och kåpan först. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Elektrisk fläkt
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa ("-") batterikabeln från batteriet och lägg det åt sidan av batteriet.
2

Lokalisera de fyra skruvhål för nya elektrisk fläkt och hölje. De flesta elektriska fläktar kommer med sin egen svepning fäst fläkten redan som en enhet. Ställ fläkten och fläktkåpa i läge och sätt i bultar. Använd en hylsnyckel för att dra åt varje skruv tills de är säkra.
3

Anslut den positiva ledningen av kabelnätet till den positiva polen på batteriet. Leta minuspolen på fläkten, och fräsa den till termostaten, och anslut den till termostatomkopplaren. Många nya fans har ett relä fläktstyrning insatt i fläktkrets att låta bilens dator mer kontroll av fläkten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85437.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.