Hur Färg Fälgar

Coloring fälgar på din bil är ett snabbt och billigt sätt att lägga till en egen touch av klass till ditt fordon. Med den utbredda tillgängligheten av bil sprutlackeringsfärger på lokala butiker auto utbudet, har bilen entusiasten ett brett utbud av färger och utföranden för en anpassad fälg-målning projekt. Planera att spendera en eftermiddag prepping och måla dina hjul. Endast ett fåtal grundläggande verktyg och material behövs. Saker du behöver
Mild tvål
Sandpapper Bucket
(diverse grus) katalog Maskeringstejp
Primer
Wheel sprayfärg
Wheel måla
Visa mer Instruktioner
1

bort hjulen från bilen och tvätta med mild tvål och vatten. All vägsmuts, fett och vax tas bort från hjulen innan du fortsätter. Dina fälgar med 320-slippapper
2

Sand. Ta bort alla glans och glans från målgång. Ny färg kräver en grov yta att limma. När du har slutfört en grundlig slipning med 320-slippapper, gör en finish slipning med 1200-grit för att säkerställa en jämn yta. Surface prep är en tidskrävande och omständlig process, men det är kritiskt att korrekt prep hjulet. När du är klar, tvätta hjulen igen för att avlägsna eventuell slipning skräp.
3

Använd blå målartejp att maskera däcken. Var uppmärksam på fälgkanten där den möter däcket. Du kan använda registerkort eller tunn kartong som en insats mellan fälgen kanten och däcket för att hålla färgen från däcket.
4

Spray önskad färg på hjulet med hjälp av flera ljus rockar. Använd en jämn, fram-och-återgående rörelse. Många hjul färger kommer i sprayburkar som du kan spraya direkt. Låt färgen torka innan applicering av ytterligare lager och följ torkning instruktionerna för ditt varumärke av färg. Använd färg som utformats speciellt för bilhjul, eftersom denna typ av färg är utformad för att stå emot smuts och kemikalier. För en glansig look, spraya en klarlack över färgen.
5

Låt färgen härda i flera timmar innan återmontering hjulen på din bil.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87126.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.