Så monterar du ett fjärr Warn Switch

Installera en avlägsen varna switch ger ytterligare plats för att styra din vinsch. En populär plats för en andra omkopplare är inom nära räckhåll från förarsätet. Detta gör det möjligt för föraren att styra vinschen samtidigt styra fordonet. Att välja en lämplig plats för brytaren kräver viss eftertanke eftersom du kommer att behöva skära din instrumentbräda för att montera brytare. Denna uppgift kommer att kräva några vanliga verktyg. Saker du behöver
Drill
Skruvmejselsats
roterande skärverktyg
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna som håller delen av instrumentpanelen som du har bestämt dig för att montera fjärrkontrollen varna switch. Ta bort den här delen av instrumentbrädan genom att dra bort den från sina fästen.
2

Placera brytaren mallen ingår i satsen på instrumentbrädan avsnitt som du tagit bort och spår runt mallen med en blyertspenna.

3

Borra ett 1/2-tums hål på insidan av mallen markeringar, nära kanten. Klipp ut det här avsnittet med den roterande skärverktyg, med början vid det borrade hålet.
4

Sätt panelbrytare kontroll i hålet och markera monteringshålen på sina hörn med en blyertspenna.

5

Borra ett hål på dessa platser med en bit som är något större i diameter än de bultar. på instrumentbrädan med hjälp av skruvar och muttrar som i
6

Bolt kontrollpanelen satsen.
7

in kablarna kontrollpanelen i instrumentbrädan och ner i förarens fotutrymmet. Fäst bakre instrumentpanelen sektionen på plats med den ursprungliga hårdvaran.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87027.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.