Felsökning av en Tekonsha Prodigy

Genom att ge ström från dragfordonet till en släpvagn är elektriskt bromssystem, elektroniska bromssystem styrenheter som Tekonsha Prodigy tillåter förare att stoppa stora belastningar utan att placera ytterligare stress på bogsera bilens bromssystem. Normalt bör elektroniska bromssystem styrenheter kräver minimalt underhåll, men du ibland kan behöva felsöka enheten att garantera rätt funktion och säker trailer hantering. Saker du behöver
Tekonsha Prodigy broms controller
Bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Hook släpvagnen till dragfordonet och anslut Tekonsha controller Prodigy broms till släpet, som om förbereder sig för att ta en tur.
2

Placera dig så att det främre display i hytten Tekonsha Prodigy broms controller är väl synlig. Titta på skärmen och läsa koden som visas. Typiskt är koder bildas i digitala linjer eller bokstäver. Titta att se huruvida koderna blinkar, så blinkar kan förändra innebörden av koden.
3

Se Tekonsha Prodigy broms controller bruksanvisning för att fastställa den exakta källan till felkod visas på kontrollenheten. Några vanliga koder inkluderar två barer blinkande längst ned på skärmen för att ange att regulatorn är monterad på en alltför låg för en vinkel. Omvänt gäller att två staplar blinkande längst upp på skärmen indikerar att styrenheten är monterad vid för hög för en vinkel. En blank skärm innebär det antingen ingen strömförsörjning till i hytten controller, eller det har varit en period av bromsning inaktivitet längre än 15 minuter.
4

Gör nödvändiga justeringar i hytten controller, eller ledningar system som leder från regulatorn till släpet, när du har bestämt innebörden av den visade koden.
5

När reparationer eller justeringar har gjorts, åter ansluta vagnen till bogsera fordonet och kontrollera för visning av ytterligare felsökning koder på Tekonsha Prodigy skärmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86520.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.