Hur man installerar ett Moroso Fasjustering

Den Moroso linjen låset är utformad för att hålla en bilens främre bromsarna låst under korta perioder för att göra bränna outs och värma bakdäcken i racing applikationer. Linjen Låset är inte tänkt att hålla fordonet i mer än 30 sekunder åt gången - skador kommer ske på den mekanism om det är överhettad. Linjen låset är beläget i linje med den främre bromsledningen från huvudcylindern. Saker du behöver
Linje skiftnycklar
12-tums bromsslang
Moroso linje lås
Brake Roll vätska
av 10-gauge wire
Box av diverse wireterminal kontakter
Wire VECKARE
Skruvnyckelsats
borr (vid behov)
Show More Instruktioner
en

Installera Moroso Line Lock till botten av huvudcylindern med hållaren tillhandahålls, med hjälp av en skiftnyckel. Ta det framåt-mest bromsledningen på huvudcylindern, med hjälp av en rad skiftnyckel.
2

Installera bromsledningen i linje lås utlopp och dra åt med en linje skiftnyckel. Installera 12-tums bromsledningen i hålet i huvudcylindern utryms av den ursprungliga bromsledningen. Installera den motsatta änden av bromsledningen i inloppssidan av linjen låset.
3

Anslut den svarta jordledningen ligger på linjen låset till en bra grund, nära linjen låset mekanism. Använd lämplig kontakt wireterminalen och pressa den med tråden VECKARE. Kör en längd av 10-gauge tråd från den positiva polen på batteriet genom brandväggen, till den främre-större delen av instrumentbrädan bredvid rattstången. Anslut inte kabeln till den positiva polen på batteriet vid denna tidpunkt.
4

Montera ställdonet knappen tillhandahålls antingen växelspaken handtag eller ratt, beroende på vilket som är önskvärt, med monteringssats tillhandahålls. Montera lampan i en lätt observerbar position. Om inget hål är tillgänglig, borra ett hål i instrumentpanelen för att infoga ljuset.
5

Anslut trådlängden från batteriet till en av trådarna på aktivator-knappen med användning av en skarvförbindning wireterminalen och krimpning det med wire VECKARE.
6

kör en annan längd på 10-gauge tråd från aktivatorn knappen genom brandväggen och till Moroso linjen låsmekanismen. Vid mekanismen, fäster tråden till den kvarvarande röda kabeln på den mekanism, med hjälp av en kontakt rumpa terminal.
7

Installera den röda kabeln från lampan och den återstående kabeln från aktivator-knappen i en sidan av en butt anslutningskontakt. Crimp det med wire VECKARE.
8

Skjut kabeln från linjen låset till den motsatta sidan av rumpan anslutningskontakt. Anslut den svarta jordledningen på lampan till en bra grund, med lämplig anslutning wireterminalen. Anslut den röda kabeln strömkabeln till den positiva polen på batteriet, med hjälp av en loop-kontakt wire terminal och en skiftnyckel.
9

Fyll på bromsvätska till huvudcylindern som behövs. Testa systemet: starta fordonet, steg på bromspedalen, tryck och håll ned aktivator-knappen och släpp upp bromspedalen. Något gasa med transmissionen i växeln. Så länge knappen är intryckt, är frambromsen låst och håller fordonet från att röra sig framåt. När knappen släpps, kommer de främre bromsarna släpper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84098.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.