2002 Chevy intag Tricks

En fordonets motor blandar bränsle och luft i cylindrarna och komprimerar det med kolvarna. I en dieselmotor, är den kraft av kolven tillräckligt för att antända blandningen, medan det i en bensinmotor en gnista används för antändning. Öka motorns förmåga att ta in kall luft leder till högre kompression i cylindrarna, vilket innebär fler hästkrafter, bättre bränsleekonomi och snabbare acceleration. För 2002 Chevy raden av fordon, kan några knep förbättra bilens förmåga att ta in luft utifrån. Andningsförmåga

Den första knep för att hålla luftintag fungerar optimalt är att hålla luftfiltret rent. För lager filter, innebär detta byter filtret ofta eller när den börjar se smutsig. Smuts i filtret reducerar luftflödet in i motorn vilket minskar hästkrafter och vridmoment och minska gas körsträcka. Luftfilter är oftast lätt att byta. För 2002 Chevy raden av fordon, är luftfiltret under huven och antingen klämmas eller skruvas under ett lock.
High-Flow filter

nästa förbättring som kan göras till en 2002 Chevy luftintag är att använda ett högt flöde luftfilter. Dessa luftfilter tillåta mer luft i motorn än filtren stock luft, som översätts till bättre hästkrafter, vridmoment och acceleration. Dessutom kan de flesta high-flow luftfilter rengöras med tillverkarens spray och vatten, och är utformade för att pågå under fordonets livslängd (såvida de inte är skadade). Några exempel på företag som gör high-flow luftfilter för 2002 Chevy raden av fordon är K & N, AEM och AFE.
Performance Intake

ytterligare förbättra bilens förmåga att ta in kall luft, kan du uppgradera till en prestation kall luft intag. Dessa system ersätter beståndet intag av Chevy för att ge ett mycket större flöde av luft in i motorn. Dessa system kör runt 250 från 2010, men kan lägga hästkrafter, vridmoment och gas körsträcka på fordonet. Till exempel, se artikelnummer 21-8014DC från AEM för 2002 Chevy Silverado. Dessa intag är svårare att installera än en high flow luftfilter, men det är möjligt att installera dem hemma genom att följa instruktionerna som följer med intag systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85414.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.