Stainless Steel Bolt-on avgassystem tips

Bolting en uppsättning av rostfritt stål tips avgassystem på en bil är en relativt billig och enkel modifiering att utföra. De flesta lager avgassystem tips är vanligt ute, så rostfria tips kan låna en hög kvalitet, anpassat utseende till din bil. Rostfritt tips finns i allmänna inredningar för nästan varje bil och kan hittas från en mängd olika källor. Finish

Som namnet antyder, är rostfritt stål avgassystem tips tillverkade av rostfritt stål. Generellt sett, de inte kommer med någon typ av beläggning över stål, eftersom rostfritt stål är tålig och resistent mot rost. Finishen kan vara allt från en lysande polish till mer dämpad finish ut borstad, där metallen har en mjukare, borstat utseende. Om du letar efter en mer dämpad look, sedan borstas är det bästa valet, medan de som söker mer bling kommer förmodligen föredra polerad look.
Style

Rostfria tips finns i en mängd olika stilar. Ändarna av tips funktionen slash nedskärningar eller vertikala snitt, beroende på vilken look du går för. Den kant av öppningen i sig kan också ha en mängd olika utseenden och kan helt enkelt skära av eller har en avfasad kant, vilket resulterar i en mer färdigt utseende. Du kan också få ett enda utlopp spets eller en dubbel utlopp dricks. Bolting två dubbla utlopp tips på ett fordon med ett dubbelt avgassystem resulterar i en quad avgassystem. Om du vill tona ner din avgasljud lite, kan du även installera en resonator spets, vilket påverkar ljudet av avgaserna genom att fördjupa en liten, men påverkar inte prestandan på bilen.


Om att få dem

Rostfria avgassystem tips kan hämtas från många olika platser. Bilhandlare har i allmänhet ett urval av avgassystem tips till försäljning i sina utställningslokaler, om de inte kan bära rostfritt stål tips. Bildelar butiker som Checker och Kragen är också ett bra ställe att leta. Om du har tillgång till Internet, det finns också ett enormt utbud till försäljning på eBay samt genom stora postorderföretag som Summit Racing.
Installation och skötsel

Bolt -på rostfritt stål tips avgassystem fästs på den befintliga avgassystemet med antingen klämmor eller skruvar som drar åt spetsen i avgaserna. Dessa kan generellt monteras med en skruvmejsel eller en socket set och ratchet. För att hålla dina rostfria tips söker nytt för många år framöver, rengör dem regelbundet och putsa dem med en högkvalitativt rostfritt polish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95056.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.