Hur man byter en RAV4 Key

Toyota Rav4 använder samma nyckel för tändningen som det gör för den sida dörrlås och bålen lås . Därför , om du tappar bort nyckeln du måste lista ut hur man ska ersätta den med en dubblett eller måste du ha en låssmed byta alla tre delar av utrustning på din Rav4 . Detta kan resultera i en stor räkning . Men för mycket mindre pengar , kan du få en dubblett nyckel från din Toyota återförsäljare . Saker du behöver
Fordonsregistrering
Bild ID
Visa fler instruktioner
1

Skaffa ditt fordon registrering för Rav4 . Du behöver detta för generalagenten . Fordonets identifieringsnummer ( VIN ) är på registreringen . Jämför numret på registreringen med nummer ligger på toppen av din instrumentpanel i förarsidan hörnet av vindrutan . Detta kommer att bidra till att du får rätt nyckel .
2

Ring din lokala Toyota återförsäljare och bekräfta det erbjuder reparationstjänster och fråga om detta ingår att skära nycklar . Inte alla återförsäljare erbjuder den här tjänsten . Om din återförsäljare inte , prova att ringa andra lokala återförsäljare tills du hittar en som erbjuder tjänsten . Boka tid , om det behövs .
3

Ta din fordonsregister och din bild identifiering för bevis på ägande av Rav4 till din Toyota återförsäljare och meddela dem du förlorat alla nycklar till fordonet. De kommer att skära dig en ny nyckel baserad på VIN-nummer på din registrering .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85406.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.