Hur ändrar jag en 84-87 CRX Sump?

Den lilla oljetråg på din Honda CRX kan förstöra funktionaliteten av eftermarknaden prestanda delar. Oljeflöde kan hämmas av den restriktiva stock oljetråget. Du kan öka olje kapaciteten på din Honda CRX. Ökande olje kapaciteten kommer att öka oljeflödet genom motorn för att hålla jämna steg med kraven från eftermarknaden komponenter som ökar motorns prestanda och oljetryck. Swap pannan lager olja med en ny, högre kapacitet oljetråget. Saker du behöver Sida 2 bil domkrafter
Hylsnyckelsats
Nytt eftermarknaden oljetråget
butik trasa
Automotive vätska catcher
Motorolja
Visa mer instruktioner
en

Lyft den främre änden av fordonet. Fäst två bilar uttagen till fordonets ram strax bakom hjulhuset. Använd en hård och plan yta av säkerhetsskäl.
2

krypa under bilen. Använd en hylsnyckel för att ta bort motorskyddsplåten fästskruvar.
3

Tappa ur motoroljan genom att använda lämpliga uttag för att släppa bulten avtappningspluggen på botten av oljetråget. Oljetråget är den stora låda hängande från motorblocket och har en sällsam bult avtappningsplugg. Låt oljan att hälla i en bil vätska catcher.
4

Följ sidorna av oljetråget upp till där den möter motorblocket. Lokalisera oljetråget fästskruvar längs kanterna på var oljetråget möter motorblocket. Använd lämplig sockel för att ta bort fästbultarna.
5

Använd båda händerna för att ta bort oljetråget från motorblocket. Spara oljetråget packningen.
6

Använd en trasa för att rengöra packningen och packningsytor parning på motorblocket och nya oljetråget. Placera oljetråget på plats. Använd fingrarna för att dra oljetråget fästskruvar tills det nya oljetråget hänger på plats. Använd lämplig sockel att dra oljetråget fästskruvar.
7

Byt skölden motorskyddsplåten genom att fästa de kvarhållande bultarna med lämplig hylsnyckel. Sänk bil utanför jacken och fyll motorn med ny motorolja. Skruva av locket på toppen av motorblocket och placera en tratt i den exponerade hålet. Fyll motorn med den mängd olja som anges i de nya anvisningarna oljetråget.
8

Släng din gamla motorolja lagligt. Lagar om olja omhändertagande varierar från stat till stat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87011.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.