Så här ändrar en TPI Dual-Snorkel luftintag

En dubbel-snorkel luftintag gör bilens motor att andas och suger in luft som används för att blanda med bränslet. Luften blandas med bränslet skapar förbränningen som driver bilen. Ändring av dubbla snorklar med större intag rör och filter kommer att ge mer kall luft att sugas in i motorn. Detta kommer att skapa mer hästkrafter. Saker du behöver
Dual-inmatningsrör
Skruvmejsel 2 koniska luftfilter
Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

bort slangklämman som ansluter dubbla snorkel till luftintaget röret med en platt skruvmejsel. Koppla den elektriska kablaget från lager insugningsröret.
2

Ta bort de sex skruvarna som håller dubbla snorkel till kylaren montering med stjärnskruvmejsel. Dra de två små slangarna ur insugningsröret.
3

Dra röret luftintaget ur den dubbla snorklar och dra snorkel utanför radiatoraggregat. Dra den lilla sensorn lufttemperatur ur det gamla intaget röret och sätt in den modifierade mjölkuppsuget.
4

Anslut dubbla 3-tums rör luftintag till den öppna luftintaget slang som redan är ansluten till motorns spjällhuset. Säkra det med intag rörets slangklämma.
5

Anslut filtren koniska luft till ändarna av den dubbla intaget rörets öppna ändar. Fäst dem med slangklämmorna med en skruvmejsel. Anslut de två små slangar till modifierade mjölkuppsuget.
6

Bolt konsolerna i den dubbla intaget röret till kylaren montering med skruvar och borra hål från lager snorklar. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86482.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.