Hur man målar insidan av en Boxed Jeep Ram

Många Jeep ramar är gjorda av ihåliga bitar av metall. Ramen bitarna passar ihop med stora bultar skruvas genom metallbitar. Med tiden kan rost och andra föroreningar kommer in i jeep ram, korroderande det inifrån och ut. Du kan åtgärda problemet genom att måla insidan av Jeep ram först med rostskydd spray, och sedan med en bil sprayfärg samma färg som du tänker spraya utsidan av ramen. Detta kommer att hjälpa till att hålla ramen robust och rostfri under mycket längre. Saker du behöver
Tryckluft
Shop vakuum
Tunn stålborste
Rostskydd sprayfärg
Andningsskydd
Skyddsglasögon
Automotive sprayfärg
Visa fler instruktioner
1

Rengör rost inifrån Jeep ramen med genom att skrubba den med en stålborste för att lossa rostpartiklar, blåser hög pressade komprimerad luft in i ramen för att ta bort rost partiklar och suga ut de rostpartiklar med en butik vakuum.
2

Sätt på en skyddsmask för att skydda dina lungor. Bär skyddsglasögon och arbeta i ett väl ventilerat utrymme. Spraya insidan av ramen med rostskyddsmedel sprayen. Rikta munstycket av sprayfärg inne åtkomsthålen och spraya inuti ramen. Det kommer att vara omöjligt att nå alla delar av ramen, men försök att spraya så mycket på insidan som möjligt med alla hålen runt Jeep ram som accesspunkter för att spraya det inre ramen. Låt färgen torka i två timmar.
3

Spraya insidan av ramen med samma färg för färg som du vill måla på utsidan av ramen. Du kommer inte att kunna nå alla delar av ramen, men du kommer att kunna måla alla synliga delar av det inre ram av Jeep. Låt färgen torka i två timmar, sedan applicera ett andra skikt. Låt färgen torka i ytterligare två timmar, sedan använda ett slutligt lager färg. Låt detta skikt av färg torka i 24 timmar innan du skruvar något inuti Jeep ram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85405.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.