Hur göra Custom Packningar

En av de mer frustrerande överraskningar du kan köra över när han arbetade på en maskin förstör en packning. Gamla packningar faller ofta isär när de två delarna de går separeras. Ju äldre packningen, desto mer sannolikt är detta att hända. Den äldre packningen, desto mindre sannolikt är det att du ska kunna hitta en ersättare också. Lyckligtvis är ersättare packningar enkelt med endast ett fåtal verktyg och ett ark av packningsmaterial. Saker du behöver
Packningsmaterial
Ball-Peen hammare
Hollow stansuppsättningen
Brukskniv
Visa fler instruktioner
1

Rengör ytan av den del du kommer att tillämpa den packningen. En ren slät yta är viktigt för en ny packning för att passa och täta ordentligt.
2

Placera en bit packningsmaterial över detaljens rengjorda ytan. Trimma packningen materialet till en storlek som är något större än den del som gör det lättare att hantera.
3

Håll packningsmaterial stadigt på plats med ena handen. Tryck runt kanterna på den del försiktigt men bestämt med Peen änden av hammaren. Denna process kommer att lämna en skarp, ren linje i packningen i den exakta formen av delen.
4

Lokalisera hålen i delen. Tryck direkt över hålen med Peen änden av hammaren. När du har imponerat kanter och öppningar från den del i packningsmaterial, ta bort den från sidan.
5

Använd en huggpipa att avlägsna material för någon skruv eller bulthålen i packningen materialet. Match stansen så nära som möjligt till storleken av avtrycket för hålet.
6

Trimma kanterna och kvarvarande öppningar i packningen med en vass skalpell.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95490.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.