Hur får man kraften ur 2.5Liter Jeep

Jeep 2,5 liters motorn är den 4-cylindriga alternativet installeras i både det sena 90-talet Wranglers och Cherokees. Även lämplig för körning och underbara för krypfart manövrering den är kraftigt underdimensionerad i acceleration och hastighet. Även om det är nästan omöjligt att få 2,5-litersmotorer att reagera så kraftfullt som sina större motsvarigheter, kan du ändå uppnå en liten prestandaökning med en liten investering i pengar och tid. Saker du behöver
Luftfilter
Bränslesystem Spark renare
pluggar
Tändstift trådar
Distributör lock och rotor
Visa fler instruktioner
1

Öppna datorn och lokalisera luftfilterhuset på vänster sida av motorrummet. Öppna den, kasta det gamla filtret, och ersätta det med ett nytt filter. Närbild huset.
2

Lokalisera de fyra tändstift på vänster sida av motorn, ta bort trådarna och pluggar, och ersätta dem med nya kontakter och sladdar. Rätt av tändstift ner brandväggen hittar distributören, ta bort locket och rotorn, sedan ersätta både med nya. Se till att alla anslutningar har gjorts ordentligt och stänga huven.
3

Avlägsna tanklocket och plats innehåll bränslesystem renare i en full tank. Byt tanklock
4

start och köra jeep. De ändringar som gjordes kommer att leverera en bättre gnista till motorn, mer luft och bättre finfördelat bränsle när renare fungerar genom systemet. Förändringarna kommer att göra motorn köras som ny och producera mer makt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85407.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.