Hur man gör en rök Switch

En dieselmotor använder den värme som alstras av kompression av motorn för att antända bränslet. Detta ger det mer ökad termisk verkningsgrad än en gasmotor och producerar betydligt mer vridmoment. En rök omkopplare för att tillfälligt generera mer rök ur avgasröret. Det gör detta genom att göra motorstyrenheten, eller ECU, tror cylindrarna behöver mer bränsle. Detta bringar bränsletillförsel ökas och ett svart moln av rök att komma ut avgaserna. Saker du behöver
Borra
borrkrona
12 volt vippkontakten
Flat kontaktdon
Butt kontakter
Tänger
mattkniv
sidavbitare
Avbitare
16/2 gauge multi-tvinnad tråd Kundservice manual för lastbil
elkabel tejp
slipsar
Visa fler instruktioner
1

Välj en plats på insidan av fordonet för att installera röken omkopplaren. Detta är vanligtvis strax under ratten på instrumentbrädan.
2

Borra ett hål i instrumentbrädan med en bit som är något större i diameter än bredden på vippan. Skjut vippströmbrytare i hålet och fäst den med en mutter bakifrån.
3

Strip 3/8 tum av isoleringen från 16/2 gauge tråd s ledare. Sätt en platt kontakt på varje tråd och komprimera den med en tång.
4

Lokalisera den svarta runda genomföringen i förarens fotutrymmet. Skär ett litet hål i mitten av denna genomföring med en mattkniv. Kör kabeln från switchen genom hålet och in i motorrummet.
5

Lokalisera sensorn motorn kartan med hjälp av servicemanualen för lastbilen. Det bör finnas tre kablar som går in i kartan sensorn. Använd den manuella för att avgöra vilken tråd är kartan signalen.
6

Skär denna tråd med avbitare och band 3/8 tum av isoleringen från änden på varje tråd.
7

Kör tråden från vippbrytare till MAP-sensorn och klippa och skala kabeln. Anslut en kabel från vippbrytare till en av trådarna på kartan sensor med en butt-kontakt. Dessa fungerar genom att sätta in en tråd i varje ände och komprimera dem med tång. Anslut de andra två trådarna ihop på ett liknande sätt.
8

Wrap alla anslutningar i eltejp och fästa lösa sladdar med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87482.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.