Hur man väljer en momentomvandlare

En momentomvandlare används främst för att öka hästkrafter och vridmoment som finns för att påskynda ett fordon från en död stopp . Det gör en automatisk växellåda att fungera likt en manuell växellåda . I en manuell växellåda , kan motorns varvtal höjas för att öka antalet hästkrafter och vridmoment före inkoppling av kopplingen . Den stall converter gör att trampa på bromsen och höja rpm före sjösättningen . Instruktioner
1

fastställa den exakta vikten av fordonet , inbegripet passagerar-och bränsle . Fastställa den exakta storleken av kamaxeln och på vilken räckvidd den är konstruerad för . Kamaxeln information kan hittas på kamaxeln kortet som följde med kammen .
2

Bestäm hästkrafter av fordonet med hjälp av en dynometer . Bestäm däckets storlek i termer av kontaktyta genom mätning av fotavtryck av däcket. Bestäm användning och varvtalsområde önskas . Om bogsering är det största problemet , ett lågt varvtal stall för att ge mer vridmoment för initial dragning från ett stopp är allt som behövs . Ju högre stall är , desto högre varvtal blir när cruising .
3

Bestäm utväxling i bak . Ring tillverkaren eller den hastighet shop med denna information . De kan leta upp rätt stall konverterare som ger optimal prestanda för det avsedda ändamålet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95000.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.