Hur Anpassa Golvmattor

Anpassa bil golvmattor lägger en personlig touch till ett fordon utan mycket kostnad. Tillverkare erbjuder ett brett utbud av matta färger och bindande möjligheter inklusive polka dot, pläd eller kamouflage band och reflexband tillsammans med mer traditionella släta bindande tejp eller serging. Logotyper och monogram är en annan anpassning som kan klä upp foten-väl av något fordon. Du kan beställa mattor från ett företag som erbjuder anpassade bilmattor, eller så kan du göra dem själv. Saker du behöver
Mäta Tillgång tejp
till auto tillbehör återförsäljare
Brodyrmaskin (tillval) katalog Carpet skrotar (tillval) katalog Akrylfärg (tillval) katalog Carpet färgämne (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Skriv ner märke, modell och årsmodell på bilen som mattan (s) kommer att användas. För bilar 10 år eller äldre, mäta bredden och djupet av foten väl området mattan behöver täcka.
2

Ring en bil maker golvmatta eller tillbehör återförsäljare som erbjuder skräddarsydda kund-mats. Hitta en som hanterar mats för den speciella bil maker identifierats ovan --- detta är en indikation på att mattorna kommer att utformas för att passa perfekt i fotutrymmet på bilen. Annars kommer måtten att vara nödvändigt att hitta en lämplig matta storlek.
3

Be en hantverkare för att skapa en anpassad golvmatta. Sök efter en krukmakare på nätet genom att kolla eBay eller Etsy eller leta efter en lokal hantverkare som arbetar med mattor. Kommunicera med konstnären genom att ge de nödvändiga mått och ett fotografi av mul-väl tillsammans med en lista med önskade färger och en allmän uppfattning om vad du vill att mattan ska se ut.
4

Brodera golvmatta själv. Detta val kräver en förståelse för maskinbroderi och tillgång till rätt verktyg. Användandet av en hög hastighet, kommersiella brodermaskin rekommenderas för att anpassa golvmattor. Eller så kan du brodera ett motiv på material och användning tyg lim för att fästa den till de befintliga bilmattor. Du kan också limma eller använda järn-på lappar, band och andra element för att lägga bling till dina mattor.
5

Montera en anpassad golvmatta själv. Använd mattan klipp och färgglada färgämnen eller akrylfärg för att skapa en-av-a-kind mattor. Mattan kan skäras i form med hjälp av en vass mattkniv. Mönster kan målas direkt på mattan ytan med akrylfärger eller färgkomponenter. Använd mattorna som följde med bilen som en mall.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95642.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.