Hur man ansluter Lights Trailer Marker

En bil trailer ansluts till elsystemet på bilen som är bogsering släpvagnen. Trailern tur, broms, och parkering signaler lampa arbete i samband med automobile.A stora trailern kan kräva extra belysning på natten. Belysning en släpvagn kan åstadkommas genom att fästa en eller flera positionsljus på sidorna av vagnen. Saker du behöver
Trailer kabelhärvan
positionsljus
Röd elektrisk tråd Flighter Green elektriska tråd
Elektriska tänger
Splice Terminalanslutningarna (4)
Visa mer Instruktioner
1

Slip första kontakten skarv terminal över den bruna kabeln på kabelstammen. Sätt den röda elektrisk tråd i Skarvhylsa, och crimp skarven terminalen att ansluta kablarna ihop.
2

Slip den andra kontakten skarv terminal över den vita ledningen på kablaget. Sätt i den gröna elektrisk tråd i Skarvhylsa, och crimp skarven terminalen att ansluta kablarna ihop.
3

Kör de röda och gröna kablar till positionsljus platsen. Slip den tredje kontakten skarv terminal över den röda tråden. Sätt en av trådarna positionsljus till Skarvhylsa, och crimp skarven terminalen att ansluta kablarna ihop.
4

Slip fjärde kontakten skarv terminal över den gröna kabeln. Sätt de resterande tråd positionsljus i Skarvhylsa, och crimp skarven terminalen att ansluta kablarna ihop.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84019.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.