Hur jämna ut kanterna mot ett bodykit

Body kit gör bilar ser mer framstående och aggressiv, men klyftorna mellan satsen och kroppen av din bil, på grund av en dålig passning eller lossa med tiden, kommer att göra dem slarviga och oprofessionellt. Fixa detta med en liten flexibel kropp-filler kitt och några enkla steg. Saker du behöver
skiftnycklar
Sand papper (olika gryn 40-400) katalog slipblock
SPACKEL
Polyester spackel (t.ex. Evercoat) katalog Primer och täckfärg färger
Penslar
Visa fler instruktioner
1

Bolt kroppen kit som stadigt till kroppen av din bil som möjligt med självlåsande hårdvara. Kontrollera att satsen är så nära anpassad till din bil när du kan få det. Bultning det ordentligt på din bil kommer att se lite vibrationer mellan de två.
2

Sand de områden du vill jämna. Varhelst bodykit möter kroppen av bilen, bör ytorna slipas med 40-slippapper för att ge en yta som kroppen filler kan ansluta sig till ordentligt. Vara säker på att få sandpapper i sprickor eller mellanrum där de två möts.
3

Blanda spackel polyester kropp och härdare enligt tillverkarens anvisningar. Till skillnad från traditionella spackel, polyester impregnerad fyllmedel torkar till en något elastisk konsistens. Denna konsekvens förhindrar sprickor orsakade av vibrationer från att bildas på platsen för ansökan.
4

Fyll luckorna mellan bodykit och kroppen av fordonet med hjälp av en spackel och en liberal mängd fyllmedel. Var noga med att helt fylla gapet, skjuta in att eliminera eventuella luftfickor och att ge bättre kontaktyta. Låt spacklet torka enligt tillverkarens förslag gång fullt ut.
5

Slipa spackel och kroppen för att uppnå den önskade mängden contouring med gradvis finare korn av sand papper. Börja med 80 till formen, till 120 och 220 släta, och 400 våt prep för färg.
6

Måla grundfärg följt av vald färg och klarlack. Se till att använda färger innehåller spände medel så att färgen inte spricker mellan satsen och kroppen av din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87422.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.