Hur du justerar en Baffler på ett Catback Exhaust

Justera bafflers (eller mellanväggar i vissa fall) i en katt tillbaka avgaserna kan vara antingen otroligt lätt eller ganska svårt beroende på din ljuddämparen. Den katt tillbaka avgaserna använder bafflar i alla sina halsdukar för att reglera mängden buller från bilen. Vissa modeller av avgaser har utbytbara skärmar så att du kan enkelt lägga till och ta bort dem med en skruvmejsel. Men de flesta katt tillbaka avgaser erbjuder inte den här funktionen, så du måste verkligen borra i Baffler att ändra den. Saker du behöver
Skruvmejslar
Borrmaskin
metall borr
Hole såg lite
Bit extender
Wheel ramper
Skyddsglasögon
Shop Vac

Visa mer instruktioner
1

Kör bilen eller lastbilens bakhjul upp på hjulet ramper så att den bakre delen av fordonet höjs. Stäng av bilen utanför och åt handbromsen för att säkerställa att fordonet förblir stillastående under anpassningsprocessen. Sätt på dig skyddsglasögon för att skydda dina ögon från eventuella skador.
2

Lokalisera de två halsdukar till endera sidan av underredet. De kommer att vara vid den bakre delen av fordonet. Om katten tillbaka utnyttjar justerbara mellanväggar då blir det en serie skruvar längs undersidan av halsdukar. Varje par skruvar är en plats för skärmar. Skruva ett par skruvar och avlägsna baffeln inuti. Re-skruva skruvarna för att täta ljuddämparen tillbaka upp.
3

Placera en borrkrona extender på toppen av din borrmaskin eller borrhammare. Slip en hålsåg bit på änden av borrkronan extender. Skjut spetsen av hålsåg in i ljuddämparen från avgasutloppet. Vrid borra på sin högsta vridmoment inställning som du kommer att borra genom metall.
4

Tryck på avtryckaren och borren samtidigt som du trycker ner längden på ljuddämparen. Dra tillbaka borren regelbundet för att låta den svalna en stund. Om dammet byggs upp för mycket sedan lägga en Shop Vac upp till ljuddämparen och suga ut metalldamm. Sluta borra när du har borrat halvvägs genom ljuddämparen eller du riskerar att bryta mot ljuddämparen hölje.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85549.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.