Hur du väljer ett kort System Ram Intake

Genom att minska temperaturen på luften som kommer in i motorblocket, kan en kort RAM intag systemet öka motorns prestanda nästan alla fordon som använder forcerad induktion, såsom en turbo eller kompressor. När du väljer rätt korta RAM intag, kan du uppleva vinster i hästkrafter och gas körsträcka, för att inte nämna en minskning av den totala slitaget på motorn. Instruktioner
1

Välj ett kort system-RAM intag som har utformats särskilt för användning med din bil. Mest korta RAM intag kommer med en förteckning över godkända anläggningar baserade på år av bilen, vilken typ av motor och växellåda och det tillgängliga utrymmet i motorrummet.
2

Bestäm lagligheten av att installera en vissa korta RAM intag systemet innan du väljer en specifik modell för din bil. Medan en majoritet av korta system bagge intag är avsedda att användas lagligt i alla 50 stater, kan en viss ökning motorljud så mycket att du är i strid med lokala föreskrifter. Kontrollera med din lokala Biltema eller mekaniker för att ta reda på om ett visst kort RAM intag system kommer att ge både säker och laglig prestanda för din bil.
3

Köp ett kort system-RAM intag som kommer som ett komplett bolt-on kit för enkel installation. Några korta RAM intag kommer komplett med all hårdvara du behöver för att släppa din gamla intag från motorrummet och snabbt installera den nya kall luft intag.
4

Leta efter en livstidsgaranti när du väljer en korta RAM intag för din bil. Eftersom den korta RAM intag arbetar direkt med hjärtat av din motor (blocket), kan en defekt del orsaka katastrofala skador. Se alltid till att din korta RAM intag systemet har utformats av ett välrenommerat företag som säkerhetskopierar sin produkt mot fel med en garanti som täcker eventuella skador på ditt fordon.
5

Välj ett kort system-RAM intag för din bil baserad på de material som används för rörledningen. Medan vissa bil entusiaster kan försummar att välja en del för utseendet över prestanda, är intaget systemet mycket synlig i motorrummet. Välja en glänsande aluminium intag, eller en mer exotisk kolfiber version, kan göra din motor både ser och utföra bra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94875.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.