Hur man byter en bil larm fjärrkontroll

Trådlösa fjärrkontroller är vanligare med bilar som säljs runt om i världen och processen att programmera dessa enheter har blivit allt enklare. Du kan programmera de flesta ersättare fjärrkontroller billarm på bara några sekunder från din förarsätet. Sekvensen har fjärrkontroller klar att användas direkt utan någon tidigare erfarenhet eller professionella fordonsindustrin utrustning. Instruktioner
1

Köp en ny fjärrkontroll från generalagenten eller fordonsindustrin butik där ditt larmsystem installerades. Kontrollera att fjärrkontrollen är samma märke som det system som du har installerat.
2

Sitt i bilen med fjärrkontrollen och tändningsnyckeln. Sätt nyckeln i tändningslåset, vrid den till "ACC" eller tillbehör, ställning och lämnar förardörren öppen.
3

Vänta på klockspel att stanna och tryck på "Bevakad ". knappen på fjärrkontrollen
4

Vänta larmet att kvittra gång, tryck och håll" Valet "igen och tryck på knappen du vill programmera, göra detta samtidigt som du håller" Bevakad "-knappen.
5

Vänta hornet att kvittra igen och släpp knappen som du programmerar.
6

Släpp" Valet "-knappen och ta bort din nyckel från tändningen för att avsluta programmeringen av den nya fjärrkontrollen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84935.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.