Hur du ansluter en dragkrok till en Chevy Camaro

Som en Camaro ägare, du njuta av att ta din amerikanska muskelbil ut för en enhet. Du gillar även att resa ut ur stan, kanske på semester. Visste du att du kan koppla in en dragkrok till en Chevy Camaro för när du reser i en RV? RV ägare utnyttjar dragkrokar för att bogsera extra fordon bakom deras husbil och du kan också. Även den nyaste Chevrolet Camaro kan anslutas till en dragkrok. Saker du behöver
Roadmaster dragkrok
Dragkrok förlängning (Camaro) katalog skiftnycklar (öppen /sluten, standardstorlekar) katalog Måttband
spärrnyckel
uttag (standardstorlekar ) katalog Ordet jack
Jack står
Utility ljus
Marker (penna, magi) katalog Drill
Visa fler instruktioner
1

Jack upp framsidan av Camaro tillräckligt hög för att sätta in två pallbockar under ramen järnväg, en på varje sida, och sedan sänka vikten på Camaro ner på pallbockar. Ta ordet jack. Placera ett verktyg ljus under framsidan av Camaro så att varje ände av rambalkar kan ses närmast den främre stötfångaren.
2

mäta en ramskena bakåt från stötfångaren till ett tillgängligt utrymme på ramen för att montera en dragkrok konsol. Gör en markering med en penna eller markör. Mät ut samma avstånd på andra ramlisten och göra en markering.
3

Bekräfta att rätt konsolen kommer att fästas vid ramen på passagerarsidan av Camaro och vänstra fästet kommer att fästas till ramen på förarsidan innan borra några hål. Sedan placera en dragkrok monteras på ramen och för över mönstret av hålen i fästet på ramen. Borra hålen i ramen med hjälp av en borrmaskin och rätt storlek borr. Flytta till den andra ramen järnväg och upprepa processen.
4

Fäst dragkroken monteringsfästen direkt till Camaro s ram. Använd en ratcheting skiftnyckel och en U-nyckel för att dra åt konsolens muttrar och bultar tillsammans. Fäst dem på ramen med 60 fot-lbs. av vridmoment. Kontrollera att anpassningen av båda konsolerna är likartad.
5

Mät avståndet bakåt från stötfångaren till varje hål Camaro monteringsarmar ska fästas. Skillnaden bör inte vara mer än 2 inches från hålet närmast stötfångaren till hålet längst bort från stötfångaren för att dra en Camaro säkert på vägen med en dragstång.
6

Bolt dragkrok förlängningar till var och en av ramens monteringsfästen. Passa ramen änden av en förlängning över hålen i ramen fästen och fäst den säkert med två muttrar, bultar och brickor för att hålla den säkert på plats. Upprepa processen på andra sidan av bilen, och se till att den vänstra förlängningen går på förarsidan av bilen och den högra förlängning ordentligt fastsatt passagerarsidan av bilen.
7

Anslut Roadmaster dragstången till Chevy Camaro dragkrok anknytningar med Roadmaster fabrik stift och fästen oket. Tillbaka RV upp till Camaro med dragkroken fast och haka dragstången fram till dragkrok för dragfordonet (i detta fall en RV). Justera höjden på hitch om möjligt att noga matcha höjden på Roadmaster dragstången sträcker sig ut nivå från framsidan av Camaro. Den Camaro är redo att bogseras säkert bakom någon bogsera fordon som matchar höjden på dragstången ansluten till bilen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83766.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.