Hur du ändrar en nyckelbricka Batteri

Nyckelbrickor kommunicerar med bilens dator genom att sända en signal till bilens dörrlås, instruera dem att låsa eller låsa upp, beroende på vilken knapp du tryckte. Nyckelbrickor drivs av batterier. Du kan förvänta dig den typiska nyckelbrickan batteri pågå 18 till 24 månader i de flesta fall. Den process för att ersätta en nyckel fob är huvudsakligen är desamma i de flesta fordon. Konsultera din instruktionsbok för att avgöra vilken typ av batteri du använder. Saker du behöver Flighter Key fob batteri
Liten skruvmejsel (tillval) katalog platt skruvmejsel eller ett mynt
Visa fler instruktioner
1

Undersök nyckeln fob nära för att leta efter skruvar. Vissa nyckelbrickor är fastskruvade, medan andra helt enkelt knäppa isär.
2

Ta bort skruvarna från nyckelbrickan vid behov. Typiskt, nyckelbrickor med skruvar kräver en liten skruvmejsel, såsom en finns i en monokel reparationssats. Dra isär sömmarna av nyckelbrickan när skruvarna avlägsnas för att avslöja den interna chip och batteriet.
3

Bänd isär nyckelbrickan om den inte har några skruvar. För in spetsen på ett mynt eller platt skruvmejsel i nyckelbricka s sidsömmen. Bänd försiktigt pop öppna nyckelbrickan.
4

Lyft ut batteriet ur nyckelbrickan. Placera det nya batteriet i facket. Kontrollera att det är uppradade på samma sätt som det gamla batteriet. Den "Positiva" symbolen ska vara vänd uppåt eller nedåt beroende på nyckelbrickan.
5

Skjut de två bitar av fob tillsammans för att knäppa dem på plats. Byt skruvarna vid behov. Testa nyckelbricka för att se till att den fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87159.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.