Hur man installerar PPE Boost Controller

Ägare av turboladdade eller överladdade bilar åberopa komplexa boost för att tillhandahålla sina fordon med en märkbar ökning av makt. Boost regulatorer tillåter ägarna att kontrollera mängden uppsving fram för att hantera hur mycket kraft som produceras av motorn. Medan turboladdade eller överladdade motorer installeras ofta i sportigare, mer resultatinriktad fordon, erbjuder Pacific Performance Engineering (PPE) en boost controller för användning med "främjat" amerikanska pickup lastbilar. Installationsprocessen för PPE boost controller är enkel och kan genomföras utan specialitet utrustning. Instruktioner
1

Öppna truckens huven och koppla bort den negativa batteripolen. Låt motorrummet svalna om lastbilen var nyligen drift.
2

Leta truckens turbo sensor. Turbon sensorn är placerad i ett av två ställen beroende på märke, modell och år av lastbilen. Kontrollera området bakom luftkonditioneringen (AC) kompressorn genom att ta bort fläktremmen och bultarna som fäster AC kompressorn på plats. Därefter lyfter AC kompressor för att avslöja turbo sensorn.
3

Ta bort röret luftintaget från luften rutan och turbo för att avslöja turbo sensorn om det inte var beläget bakom AC-kompressor .
4

Koppla ur selen fabriken ledningar från turbo sensorn när den är belägen. Därefter ansluter överladdreglerenheten mellan fabriken sele och sensorn.
5

Fäst modulen ansluten till boost controller på sidan av bilens batteri med den medföljande monteringsverktyg.

6

Hitta en brandvägg genomföring leder till lastbilens hytt och passera fyra stift igenom. Slutför installationen genom att ansluta den medföljande vredet till fyra stift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87463.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.