Hur man installerar en permanent Radar Detector

En radar detektor är en elektronisk apparat som gör det möjligt för föraren att upptäcka om deras bilkörning övervakning av polisens radar pistol. En permanent radar detektor installation är en relativt enkel process och tar bara cirka 20 minuter att fylla med rätt verktyg. Det handlar kabeldragning detektorn den universella sändaren i bilens tak. Oavsett vilken typ av bil du kör, de flesta radar detektor kit är kompatibel med alla dem och dessa instruktioner bör fungera med de flesta kit. Saker du behöver
Radar monteringssats
stjärnskruvmejsel
Flat skruvmejsel
eltejp
12-inches av sladden jumper telefon
Tänger
Förregling fästelement

Visa fler instruktioner
1

Ta fixturen mitt ljus i bilen - ljuset på taket av bilen som tänds när man öppnar bildörren. Använd den platta skruvmejsel och bända upp hörnet av ljuset. Bänd upp armaturen precis tillräckligt för att passa fingret under fixturen fallet. Med fingret, rotera armaturen neråt och framåt för att lossa den. Dra armatur nedåt och låt den hänga med sin elanslutning. Tryck på flikarna kontaktsidan och dra den tillbaka.
2

bort takluckan switch eller universella sändare panel. Bakom den främre kanten av soltaket panelen eller universella sändare är en metalldel. Sätt fingret bakom baren och tryck ned på sändarens framsida panel för att frigöra det. Låt sändaren panelen hänga nere vid takluckan strömkontakten.
3

Anslut jordledningen. Inspektera öppnandet av armatur. Det kommer att finnas ett silver skruv. Lossa den med en stjärnskruvmejsel, men ta inte bort den helt. Trä jordledningen genom öppningen i takluckan eller sändare panelen. Trä jordledningen över metall stag och in i öppningen för armatur. Jordledningen är svart med spaden klacken kontakten från direkt-wire adapter. Sätt spaden klacken under silver skruven. När den är ordentligt på plats, använd stjärnskruvmejsel och dra åt den helt.
4

Inspektera strömkälla för universella sändaren. Det är undangömt längs den högra kanten av den universella sändaren panelöppning. Anslutningsdonet är täckt av isolerande tyg. Packa lite av isoleringen för att exponera ungefär två inches av tråd bakom kontakten, vilket är en röd kontakt med skär för kabeldragning.
5

Lokalisera den gröna kabeln som är ansluten till den universella sändaren . Placera en samverkande fästelement på den gröna kabeln. Stäng fästet för att knäppa ihop och pressa den försiktigt med en uppsättning av tång för att flytta ner kabeln metallen delen av fästelement. Leta reda på kontakten i slutet av den röda tråden. Skjut den här kontakten i slutet av den stängda samverkande fästelement.
6

Testa anslutningen. Anslut kabeln radar detektor i uttaget på sändaren. Sätt in nyckeln i tändningslåset och vrid omkopplaren till "On" för att fördela kraften till radar detektor.
7

Koppla ur nätsladden från detektorn. Dra änden av sladden över metall stag. Metallen stag är mellan armatur och universella sändaren panelen. Ljuset Fixturen har ett litet mellanrum mellan glaset och innertaket. Kör änden av sladden genom detta gap. Dra sex inches av sladden genom kanten på innertaket.
8

Bunta upp tråden med eltejp eller buntband. Grejer ledningarna i den högra sidan av panelen försiktigt.
9

Stäng universella sändaren panelen. Linje upp kanten av panelen till kanten av öppningen. Skjut panelen i att knäppa den på plats.
10

tillbaka armatur. Koppla in den armatur om du kopplat loss den. Stuff ledningarna i panelen och linje upp panelkåpan kanterna med öppningen. Sätt den på plats.
11

Montera detektorn under den tonade linjen på vindrutan. Kontrollera att detektorn är parallell med mittlinjen av bilen och att den inte hindrar den bakre antennen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86835.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.