Hur man installerar en Flip Down Screen på en Ford Expedition

Tekniken har gett oss mindre TV-apparater som är mycket lättare att installera i våra fordon än de äldre, större modellerna. En nedfällbar skärm kan prydligt undanstoppad genom vrida skärmen upp till taket när den inte används. Plus LCD-skärmen inte tar upp mycket plats när den är i bruk. Processen för installation av en nedfällbar skärm i en Ford Expedition kräver användning av vanliga hushåll verktyg och tar mindre än en timme att slutföra. Saker du behöver
skruvmejsel
Carpenters Drill kniv hotell med maskin kran borr
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort takbelysning. Placera huvudet av skruvmejsel under kupolen armatur och vrid skruvmejseln ett kvarts varv för att lossa takbelysning från taket. När takbelysning är löst, ta bort den från taket med händerna. Koppla bort kablaget från takbelysning och tuck kablaget upp i taket.
2

Placera TV-fäste upp till taket över hålet. Använd en snickare kniv för att spåra runt fästet skär den omgivande headliner. Ta bort fästet från taket och kasta skuren bit av innertaket. Borttagning av innertaket minskar vibrationerna i bildskärmen.
3

bort kablaget från taket hålet och för in kablaget genom tråden spåret i fästet. Håll konsolen upp till taket där headliner har avlägsnats. Använd en borr med en maskin kran borr för att göra fyra hål --- en i varje hörn av fästet --- genom fästet in i taket. Borra inte genom taket. En maskin tap borr borrar gängade hål som fungerar bra med skruvar.
4

Sätt i skruvarna i borrhålen i fästet och dra dem i taket med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Anslut kablaget till baksidan av TV-skärmen. Tråden sele är ett kluster av ledningar som ansluter till en rektangulär plugg. Skjut skärmen på fästet tills i lås på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95873.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.