Hur installerar jag en Remote Starter på en 2003 Mercury Mountaineer?

Med att gå utanför för att starta din Mercury Mountaineer under de iskalla vintermånaderna gör en avlägsen startsystem mer tilltalande, särskilt under tider av vinternederbörd. Även avlägsna starter system kan variera beroende på specifika funktioner som erbjuds, är de flesta av installationsprocessen ganska likartad. Det är viktigt att notera att förtrogenhet med elektronik, är kretsar och bil elsystem sele ett stort plus för ett framgångsrikt slutförande av projektet. Saker du behöver
Wrench
Hylsnyckelsats
Lödkolv
avbitare
Digital multimeter
Skruvmejsel Set
Wire strippor
Värmekanon
Borrmaskin
eltejp
Isolerad värme krympfilm
Startspärr bypass relä
Visa fler instruktioner
1

Size ditt system specifikt för 2003 Mercury Mountaineer, se till att immobilizer relä och fjärrstyrd start systemet är kompatibla med varandra liksom själva fordonet. Den startspärr reläet är ansvarig för att kringgå mikrochip säkerhetsfunktion i nyare fordon som förhindrar tändningen från att vrida på utan tändningsnyckeln i låscylindern i tändningslåset. Om du inte installerar reläet, kommer du inte att kunna använda fjärrkontrollen startsystemet.
2

Koppla bort minuspolen från batteriet. Kräng av krockkudden elektriska anslutningen panelen, som ligger på sidan av ratten och koppla bort fordonets elektriska förbindelse med krockkudden. Vänta i tio minuter för att tillåta byggt upp avgifter för att skingra.
3

Installera modulen startspärr bypass med Mountaineer fordonets elektriska diagram, som kan hittas på en Biltema som AutoZone. Vissa startspärr bypass moduler är relativt lätt att installera inuti rattstången för bergsbestigare och bara använda tre installations kablar för att ansluta till tändningslåset. Den specifika installationen för startspärr ska följa exakta anvisningar från tillverkaren. Kör ledningarna från bypass-modulen på förarsidan dörren för att ansluta med fjärrkontrollen starter mottagaren.
4

Använd en skruvmejsel för att ta bort panelerna från dörren, vilket kommer att utsätta systemet motorstyrning inom.
5

Använd fästen i fjärrkontrollen startpaket för att säkra mottagarenheten nära motorns styrsystem. Beroende på din fjärrkontroll förrätt mottagare och monteringssystem, kan du behöva borra monteringshål i dörrkarmen på fordonet.
6

Använd bruksanvisningen för fjärrkontrollen startsystem för att bestämma vilka funktioner du vill ha att installera. Använd en bit tejp och markör för att markera varje tråd från mottagarenheten som motsvarar en viss funktion som du vill använda. Använd samma band och markör för att utse vilka trådar på motorns styrsystem måste skarvas med fjärrkontrollen starter mottagarens ledningar.
7

Använd en kabelskalare att skära av två inches av isolering från ändarna av trådarna på mottagarenheten. Klipp och skala av kablarna på motorns styrenhet som motsvarar de funktioner från fjärrkontrollen startpaket. Skarva samman trådarna, så att mottagarenheten trådar slingra sig runt de förenade ledningar som klippt leder till motorns styrsystem. Använd tråd nötter att skruva på de sammanfogade trådar och täck dem med eltejp.
8

Skruva på öglan för den negativa batterikabeln och testa alla funktioner i din fjärrkontroll startsystem. Vissa avlägsna starter system använder blinkande bakljus som felsöka koder, vilket kan hjälpa till att diagnostisera problem med installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86761.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.