Hur man installerar bilstol

Installera bilstol själv kan spara hundratals eller tusentals dollar. Automotive upholestry butiker kan bli mycket dyrt för ännu en liten reparation eller installation. Att lära sig att installera bilstol för dig själv kan du vara mer kreativ och designa din egen klädsel. Du får också veta hur bra det var installerat och kvaliteten på materialet snarare än att betala höga priser för låg kvalitet material i en affär. Saker du behöver
Wrench (eller Ratchet och uttag) katalog stabil, plan yta
Blanket
stoppningsmaterial
Hog ringar
Ringklammer tång
avbitare

Visa fler instruktioner
1

Ta bort säten som kommer åter stoppade. Framsäten kan avlägsnas genom unbolting de fyra bultarna som håller stolen på golvet. Var noga med att lossa de elektriska ledningarna om sätet värms eller drivs. Baksäten kan dras ut genom att dra den nedre kanten av sitsen uppåt och sedan dra den bakre av sätet ut. (De flesta baksäten är poppade på plats och kräver inga skruvar.)
2

Placera sätet på en plan yta. Även om sätena slits och skadas, är det enklaste sättet att ta bort sittdynan helt ta bort alla hog ringarna under sätet. Dessa är de små cirkulära metallringar som håller klädseln vid sätesramen. Använd avbitare för att klippa dem.
3

Dra sitsen täcker upp och stänga av sätet. Force kan behövas som mest fabriksmonterade klädslar passar väldigt tätt mot sätet. Materialet kan rivas i borttagningen. Placera ny klädsel ute plan
4

. Om klädseln är läder eller vinyl, kan lägga den i solen värma upp det och göra det lättare att sträcka ut och dra ner över sitsen. Om det inte finns något solljus tillgängligt, använd en hårtork för att värma klädseln.
5

Vänd ny klädsel inifrån och ut. Börja på nackstöden och sakta börja vika ner över sitsen. Försök att passa tätt med början i toppen, som att gå tillbaka för att åtgärda problemen kan vara svårt.
6

Arbeta dig ner sätet med den nya klädseln tills du når botten. Dra galgar, eller områden med hålen i klädseln så nära som möjligt till det område på ramen för att fästa klädsel.
7

Använd hog ringar och hog tänger ring att fästa sitsen täcker till sätets ram. Slip HOG ringarna i hålen i sitsen och runt ramen. Använd tång Ringklammer att klämma ihop ringarna.
8

Gå över sätena och släta ut alla områden med rynkor. Dra ut överflödigt material till botten av sätena.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83044.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.