Felsökning av en Buick Ignition när nyckeln inte går att slå

Startnycklar kan fastna i tändningslåset i bilen, vilket kommer att hindra föraren från att starta bilen eller lastbilen. Om din tändningsnyckeln fastnar i antändning av din Buick, uppstår problemet sannolikt från ett av flera vanliga och lätta att åtgärda situationer. Felsökning en Buick tändningen när nyckeln slås inte är en enkel process som inte kräver någon särskild utrustning eller kompetens. Det här jobbet tar bara några minuter. Instruktioner
1

Push bilens växelspak i "Park" läge. Om din bil inte är i "Park", kommer du inte att kunna ingripa med tändningen.
2

Vrid ratten hårt för både höger och vänster. Om hjulen sitter fast på ena sidan, kommer du inte att kunna starta bilen som vanligt. Addera 3

Ställ bilens parkeringsbroms om du är på en kulle eller parkeras på en trottoarkant . Om dina fälgar är i liggande ställning utan att parkeringsbromsen får Buick kan du inte starta bilen.
4

bort panelerna runt tändningen cylindern för att vara säker på att det inte finns några främmande föremål som hindrar dig från att vrida nyckeln hela vägen till "On."
5

Infoga en tråd eller en skruvmejsel i tändningslåset facket och kontrollera om det finns något som hindrar dig från att placera nyckeln alla vägen ner i tändningslåset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85103.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.