Hur man installerar Shorty Headers på en 2000 Mustang

Den 2000 Mustang är en muskel bil produceras och designades av Ford Motor Company. Headers är rör som kopplar motorn till avgas-och hjälpa varma luftflödet ut ur motorn. Headers finns i både lång och "Shorty" konfigurationer, och shorty headers har fördelarna med att ta upp mindre utrymme i motorrummet och minskar avståndet att luften måste färdas. Installera eftermarknaden shorty headers för att ersätta fabriken rubriker i din Mustang kommer att öka hästkrafter och ger Mustang en mer aggressiv avgas ljud. Saker du behöver
13mm Wrench
10mm skiftnyckel
skiftnyckel
ficklampa eller annan ljuskälla (tillval) katalog Jack (tillval) katalog pallbockar (tillval) katalog Tire Kilar (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Dra i spaken Huvlås under ratten för att låsa huven. Öppna huven och koppla bort den negativa (svarta) batteri kabeln genom att lossa anslutande bulten med skiftnyckel och lyfta kabeln uppåt. Vänta 10 minuter för avgiften att försvinna innan du fortsätter till steg 2.
2

Lossa bulten som håller oljestickan på höger sida av Mustang med 10mm nyckel och lyft oljestickan upp och ur motorrummet för att ta bort det.
3

bort de anslutande bultarna som håller fabriken headers till motorn med 13mm skiftnyckel. Det finns 12 i alla, sex på varje sida
4

bort de anslutande bultarna som håller fabriken headers till avgassystemet med 13mm skiftnyckel. Det finns två, eller fyra om din Mustang har ett dubbelt avgassystem, sitter under Mustang. Även detta steg kan slutföras utan att lyfta bilen, kan det bli mycket lättare med hjälp av en domkraft för att lyfta Mustang. Om du väljer att lyfta Mustang, säkra fordonet med pallbockar och bakdäcken med däck kilar.
5

Dra försiktigt de frånkopplade rubriker ur motorrummet. Tvinga dem inte. Om du har problem med detta steg, helt enkelt ta bort alla komponenter motorrummet som är i vägen och ställ dem åt sidan för nu.
6

Placera shorty headers i motorrummet en i taget och rada upp dem med bulthålen i motorn. med 13mm skiftnyckel och bultarna som du tidigare tagit bort, anslut din nya rubriker till Mustang motorn.
7

Anslut shorty headers till avgasröret, återigen med samma bultar och hål du bort från fabriken rubriker, använder 13mm skiftnyckel.
8

ersätta komponenter som du tog bort för att få fabriken rubriker ur motorrummet, inklusive oljestickan.
9

Anslut den negativa batterikabeln och starta Mustang. Göra vissa att kontrollera motorn ljuset inte lyser och kolla ditt avgassystem för att se luft strömmar från det genom att placera handen över avgassystemet. Det ska kännas varmt.
10

Stäng av Mustang och stäng huven. Utför alla nödvändiga rensningen och lagra de borttagna fabriken headers på ett säkert ställe.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96174.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.