Hur Wire LED-lampor till 12-Volt Auto Wiring

Lysdioder är ljusa, låg-drivna lampor som används för att lägga till anpassade styling till fordon och som drivmedel indikatorer för en mängd olika switchar och funktioner. Kräver endast 2 volt makt, måste en resistor ingå i banan av kretsen tråd för LED-lampor till en 12-volts auto ledningar. Utan motståndet, kommer lysdioden blåsa ut. Varje lysdiod måste ha sin egen motstånd för att skydda kretsen. Enkel LED lampor kommer vanligen med en enkel, rund hållare som använder påtryckningar från muttrar för att fästa ljuset på plats på instrumentbrädan, vilket gör dem lätta att montera på plats. Saker du behöver
Drill Wrench
(om det behövs) katalog Monteringsmaterial
Skruvmejsel
LED-ljus
Motstånd
14-gauge elektriska tråd
Elektriska tång
Lödning gun
Löd
Stålborste
plast buntband
Switch (om så önskas)
Visa fler instruktioner
1

öppna huven för bil och koppla den negativa kabeln från batteriet genom att lossa låsmuttern på terminalen med en skiftnyckel och dra vajern.
2

Bestäm var belysningen kommer att placeras i fordonet. Borra och montera alla nödvändiga hårdvaran medföljer belysning kit eller använd befintliga slitsar eller hål i bilen för att montera LED-ljus.
3

Pass två ledningarna genom hålet där LED kommer att monteras. Detta kommer att tillåta anslutningen ska göras innan ljuset är fäst på plats, vilket gör det lättare att arbeta med.
4

Dra en av trådarna genom brandväggen (där bilen elektriska sele passerar) och fram till den positiva inlägget på batteriet (detta kommer att vara LED-wire). Linda slutet runt den positiva inlägg så att tråden inte inte får dras tillbaka in i bilen.
5

Dra den andra kabeln längs samma väg genom brandväggen och linda den runt något som ligger nära, men inte röra, den negativa polen på batteriet. Detta kommer att vara jordledningen av LED.
6

Avisolera båda ändarna av kabeln som går till den positiva polen på batteriet med elektriska tänger.
7 < p> Löd ena änden av kabeln till den positiva polen på batteriet och den andra till längre bly på LED. Vet att LED har två ledningar, en är märkbart längre än den andra
8

Avisolera båda ändarna av kabeln som går till den negativa polen på batteriet (jordkabel) med elektriska tång. .
9

Löd ena änden av jordledningen till den kortare ledningen på LED. Anslut inte ledningen till batteripolen.
10

Klipp jordledningen 16 inches bort från den negativa posten på batteriet och skala av isoleringen av de två ändarna av kabeln.

11

Löd ena änden av jordledningen till vardera änden av motståndet. Motståndet har inte en riktning, antingen slutet kan gå med antingen wire
12

Löd den återstående änden av jordledningen till den negativa polen på batteriet
13 <.. p> Tryck LED-ljus i läge och fäst monteringsverktyg enligt instruktionerna som medföljer enheten.
14

slipsar Använd zip för att hålla LED trådarna upp och ur vägen genom att fästa dem till undersidan av instrumentbrädan eller kombinationserbjudanden trådarna med kabelhärvan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85669.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.