Hur du ansluter en TV till Bilhögtalare

När du reser med barn är det oftast en knepig att hålla dem underhöll (särskilt om på en lång road trip). Många nyare bilar har en inbyggd skärm och DVD-spelare, men om du inte har lyxen att äga en sådan ny bil, inte gräma - det är fortfarande möjligt att ansluta en TV till bilens stereo. Du bara bara en stereo som har en extra port installerad. Saker du behöver
Stereo med Aux-port
3.5mm till RCA hona
Television
Visa fler instruktioner
1

Anslut de röda och vita RCA stereo kablar änden av 3,5 mm till RCA-kabel adapter i rött och vitt "Audio Out" portar på tv. Du vill förmodligen att använda en bärbar tv med batterier. Om inte, måste du använda en DC-AC-omvandlare med cigarettändare, anslut sedan tv i AC power port. Detta slår cigarettändaren i ett eluttag.
2

Anslut 3,5 mm-kabeln i AUX-porten på bilstereon. Den 3,5 mm till RCA-adapter kabeln är en adapterkabel. De RCA-kablar är de röda och vita ljudanslutningar normalt återfinns på TV och DVD-spelare anslutningar. Den 3,5 mm kabel är den audio jack förbindelse hittades på MP3-och CD-spelare. Alla Aux-portar som finns på cd bilstereo spelare är 3,5 mm i storlek.
3

Slå på bilstereon och vrid den till "Aux." När du slår på tv, kommer all ljudinformation att spelas upp via bilens högtalarsystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84198.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.