Hur sänka en S10 Pickup

En Chevrolet S10 pickup är en medelstor lastbil, men anses vara en mini-lastbil med egna lastbilar entusiaster. S10 var den mest populära mini-lastbil för att skräddarsy för hela tiden det var i produktion. Eftermarknaden tillbehör företag fortfarande göra och sälja tillbehör, inklusive sänkt block, för S10s. Sänka en S10 pickup är en av de första saker anpassade mini-lastbil entusiaster göra för att börja anpassa det. Detta kan ta ca tre timmar och bara några verktyg behövs. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
Jack
Jack står
Sänkning block
Visa fler instruktioner
Front
1

Lyft framsidan av S10 med en domkraft och plats pallbockar under ramen rälsen, strax bakom framdäcken på vardera sidan av lastbilen.
2

få under den främre änden och lokalisera torsion bar, vilket är ungefär två inches i diameter och når över trucken mellan framhjulen, nedanför axeln.
3

Använd ett spärrskaft och 12 mm hylsa för att lossa ankarbultarna på torsionsstången, en sida i taget. Lossa bulten kommer att sänka lastbilen. Lossa varje bult samma antal varv så att båda sidor är ännu.
4

Sänk lastbilen bort av domkraften och kontrollera höjden. Den kan höjas och sänkas några inches i endera riktningen genom att justera torsionsstaven.
Bakre
5

Höj bakre änden av S10 från marken med en domkraft. Placera en pallbock på vardera sida under ramskenorna.
6

Använd ett Ratchet och uttag för att ta bort skruvarna från slutet av varje U-bult på baksidan av lastbilen. Det finns en U-bult på varje sida, på toppen av bladfjädrarna. Ta bort skruvarna helt.
7

Placera en sänkning block på toppen av varje bladfjäder. Linje bulten i botten av blocket med hålet i mitten av bladfjädern.
8

Byt U-bultarna på lastbilen, runt nedläggningsarmarna blocken och dra åt skruvarna. Sänk bilen till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86567.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.