Hur att mod en 350Z Headlight

Nissan 350Z är en två dörrar kompakt bil med en kraftfull hög effekt prestanda motor. För att få tillgång till strålkastarna, måste du gå igenom motorrummet. Denna bil har tre glödlampor i strålkastarhuset. Byte av glödlampor lager ljus och toning linsen är en snabb förändring. Du kan köpa allt du behöver på en Biltema för runt $ 30. Saker du behöver
Xenon glödlampor
Färgtoning
Rakblad
Vatten
Värmekanon
Visa fler instruktioner
Byta strålkastare lökar

1

Öppna huven och ta bort gummering på baksidan av varje strålkastare. Dra tråden från ljuset och bort metallklämman säkra ljuset till ramen.
2

Dra aktiemarknaden glödlampan från sockeln. Sätt i den nya Xenon lampan i sockeln och anslut kabeln till den bakre delen av det nya ljuset. Addera 3

Byt metallklämman och gummering på baksidan av ljuset. Vrid batteriet och slå på belysningen för att säkerställa att de fungerar.
Tinting Strålkastarglas
4

Skjut Strålkastarglas utanför ramen från insidan av motorrummet. Dra linsen utanför ramen.
5

Placera en bit av fönster toning på insidan av linsen. Skär Färgtoning till formen av strålkastarens lins med ett rakblad.
6

Blöt insidan av Strålkastarglas med vatten. Ta bort fodret från baksidan av fönster toning och placera den på insidan av linsen.
7

Jämna alla stötar och bubblorna ur nyans. Applicera värme till nyans sex till åtta inches bort med hjälp av värmepistol. När nyansen är helt torr, byt ut linsen i ramen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85596.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.