Hur du ansluter en Remote Car Starter

Remote förrätter tillåter ägarna att starta sin bil från en annan plats än i sin bil. Remote bil förrätter tjänar vanligen som ett förbättrat säkerhetssystem. Installera en avlägsen starter kräver inga specialverktyg. Kontrollera med tillverkaren av din bil, samt tillverkaren av fjärr förrätt, innan de köper enheten. Inte alla avlägsna förrätter är kompatibla med alla bilar. Saker du behöver
Remote startsats
Lödkolv
avbitare
Digital multimeter
Skruvmejselsats
Wire strippor
Hylsnyckelsats
Värmekanon borrmaskin
eltejp
Krympsvep
Visa fler instruktioner
1

fjärröppna starter manuella och välja vilka funktioner du vill använda. Mest avlägsna starter system ger kapacitet att ge extra säkerhetsinställningar. Vissa förrätter lägga till andra funktioner som möjliggör att öppna din trunk eller rullande ner dina fönster på en varm dag. Varje funktion korrelerar till mer individuella trådarna är anslutna till bilens elektroniska system.
2

Öppna huven på din bil och tar bort den negativa batterikabeln.
3

Exponera panelen håligheter under din ratt. Skruvdragare eller hylsnycklar används i allmänhet för att ta bort panelerna och beläggningar. Alla panelerna under instrumentbrädan, rattstången och förarsidans kick panel behöver tas bort så att du har tillgång till alla nödvändiga kablar.
4

Håll fjärrkontrollen starterns datorer och mottagande enhet upp till några av de ihåliga kaviteterna exponerade under instrumentpanelen. Hitta en plats där den mottagande enheten kan monteras på ramen av de inre-instrumentpanelen komponenter. Lämna tillräckligt med utrymme för paneler installeras om. Använd epoxi eller band zip att montera fjärrkontrollen startsystem på ramen under panelerna.
5

Använd en kabelskalare eller en avbitartång för att klippa trådarna för några funktioner som du inte tänker använda. Dessa trådar bör trimmas till en längd av 2 till 4 inches. Din fjärrkontroll starter handbok anger vilken tråd ansluter till vilken funktionen på din mottagande enheten. Bunta resten av trådarna tillsammans med eltejp.
6

Label varje tråd med dess lämplig funktion med maskeringstejp och en markör. Märk varje tråd som hör till bilens elsystem. En tekniker handbok eller reparationshandbok visar placeringen av trådarna för varje funktion som kommer att lägga till fjärr-starter. Några av de mer viktiga trådar du behöver för att hitta inkludera huvudströmbrytaren tråd, tändningen tråd och starter tråden.
7

Slopa sladdarna som hör till ditt fordon. Skarv och löda ledningarna från fjärrsystem i den nuvarande ledningar för ditt fordon. Löd samman trådarna för var och en av funktionerna för fjärrsystemet. Täck de förenade tråddelarna med krympplast och värma krympplast med en tändare tills den stängs runt de sammanfogade trådar. Anslut den svarta kabeln från fjärrkontrollen startsystem till ramen på bilen så att den kan jorda den mottagande enheten.
8

Anslut den negativa batterikabeln till bilen och testa fjärrkontrollen starter att göra att alla funktioner fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85002.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.